Thursday, December 25, 2008

thanks celia


celia just mail me the picas.. so ini aje la ye... sella kata mcm artis hongkong.. dina kata mcm anne yada yada.... jap aku belek.. hahahhaa getik aje huhuhu ... baju ni yup beli kt harrods masa tu salelah.. idok mahal sgtpun tp sgt bagus sbb ini winter dress... nk melaram kt msia mau sauna sepanjang jln hehhee so berguna juga duduk tmpt sejuk2 ni.... and yee the boot... saya beli lagi.. sorry mood melaram ni ada masa2 dia jek heheheh

7 comments:

Adrina Adi said...

wow wee.... nampak elegant yeww...

weh berapa banyak boots dah ko ada?

Ayu RMS said...

baru 5 hahahahhaha

ruined sue said...

hehehe..pasni carik yg versi bulu2 kambing lak.. heheeh...

Adrina Adi said...

dressing ko & celia lebih mcm nak sama. hihi... wah dah jadi taiwanese la ko ni. ahaks!

Ayu RMS said...

hahaha hat bebulu tu kena p dok tmpt snow la ahhahaha tunggu next posting kot ada hik!

Zara said...

jelos hakuuuuuuu....kekekkeeeek

Ayu RMS said...

ceh ko pun byk dress cun apa.. hehehe