Sunday, December 21, 2008

nyamuk

harini duty dkt wenshen park for international migrant day... okla seronok juga at least masa weekend minggu ni terisi... kupura-puraanku sangatlah terserlah.. terpaksa.. apa nk buat... yg best dpt makan roti jala.. kuih lapis... juga nasi lemak heaven kali ni.. sapa tah masak lupa lak nk tanya.... lepas bos balik.. aku n faten pun gerak balik juga since kami dh settle keje2 yg sepatutnya.... sampai rumah terus sambung tidur hehehe best plak rasanya tidur siang..

ptg aku buat beehun goreng sikit.. layan dvd... sweet home alabama and legally blonde.. ai like the actress so much.. apo tah nama... renee yada yada gitula... sambil layan beehun goreng pepanas.. enak la juga huhuhu... jam 11 mlm dh masuk tidur... but now 3 am already mata tanak lelap.. siamang tul! nyamuk ngoong ngeeng kt telinga... naik plak darah aku pepagi buta ni.. buka lampu terus sembur huuu silap2 aku goal sekali... tension gile... bosan then terus on lappy ni kejap.. ermmm ramai yg online tp tak apalah... tanak ganggu sesiapa... just nk restkan otak yg tgh bertenang ini...

anyway bebaru ni adik saya post 3 novel and satu tgh dok baca la.. citer gile baik hahahha layan ajelah.... hopefully cik dina sudi la post buku2 best kt ai juga ya... sunyi woo idup tadak buku... fev sejak dolu2... hik.. teringat cik ina.. mangsa tolong pinjam buku kt library jpm dulu2 ... apa kabar ko na skarang? besar dh perut? heheheh heyyyy 3 org besfren saya yg sebaya pregnant la tahun ni... eiiii seronoknyaaaa huhuhu mereka adalah nama2 yg selalu wujud dlm blog ni... SYELLA.. INA AND DHIRA... yehaaaaa korang mmg comeilah!

melalut apa tah aku pagi ni??

4 comments:

Adrina Adi said...

kate,
aku tgk kompilasi. nnt aku list down kan ek.

oh ramainya pregnant. bestnya...

pelakon tu tak salah aku nama reese whiterspoon. aku pun suka lakonan dia.

Ayu RMS said...

haa ye ye betul namanya... hahah hari ni layan coci mata ngan cik wan lagik n baru pas main ngan pap2 best gilak!!!

cikwan said...

yuhuuuu...x update ke ..dok sibok ke nyeboh sajo..??

Ayu RMS said...

sabau sabau... ai ngantuk lom habis huhuhu