Tuesday, January 11, 2011

Facebook mau tutup?

Tutup jekla haha mmg betul kata ownernya... aku pun teringin nk ada life yg mcm dulu semula.. tk dinafikan aku antara yg terjebak menghabiskan masa di situ setiap hari.. antara yg rajin juga upload album huhuhuhu.. dh ada guna jekla.. tp kalau tade wahhh terasa privacy hidupku semula.. :P semua atas diri sendiri la jugakan.. hehe manusia namapun...

Kalau nk list baik buruk FB ni tk tertaip rasa jari.. pepandai jekla manage.. cuma aku tk bekenan trend cerai berai putus cinta hanya kerana fb.. mmg gilelah.. tp ada juga nikah kawin cinta cintun daripada fb.. :) kan baik juga tu hehehhee.. business tk payah ckpla.. mcm cendawan tumbuh.. dan kondem mengondem pun haha tk ingat punya.. haihhh bygkan satu hari nanti fb betul2 tutup... sure blogger dan forumer tersengih kembali hehehehe

Sebut pasal forum.. teringat zaman hot di bincang.net.. ;)

4 comments:

Sella Shahbudin said...

hahaha..kalo ada, guna..kalo takda, idupla cam biasa... berpuluh tawon idup tadak fbook pun meriah je...

hehehe...BDN.. dolu hari2 bertangga kat sana...

Ayu Katerina said...

kannnnnnn ini ada dok buat hot kt fb kalau dh tutup tk leh idop hahaha sungguh no lifeeeee

akak tanak kembali bertangga di mana2 forum ke:D kekekeke

dan jiwaraga said...

http://sharingtekaje.blogspot.com/2011/01/tak-benar-facebook-akan-ditutup.html

Adrina Adi said...

betul tu Kate.

lepas ni terpaksa la melepak kat forum cari balik. pastu satu hari, 3-4 kali aku buat entry kat blog. hehehe...