Wednesday, November 12, 2008

mood sayur

sejak kecik aku ni bukan pemakan sayur ye... sikitpun aku tk cuik... dh beso remaja juga aku tk cuik sayur... geli pun ye... kadang2 tertengok ulat.. so lagi laaaa tk makan sayurrr... huhuhu bila dh kawin... paksa diri masak sayur kasi org makan... ok sikit... makan sikit2la... tp still sayur bukan menu tegar yg wajib ok hehehehe

but now.. sejak 2 menjak ni.. sayur la feveret aku... huhuhu smlm masak bendi goreng... sayur kacang panjang goreng ngan udang beso2... makan ngan nasi pepanas.. makkkk sedap gilee! sampai skrang terliur kalau ingatkan sayur2 tu hihihihi rasa2 pasni boleh jadi pemakan sayur tegar le plak... huhuhu tp series.. sayur sangat sedap hahahha harap2 tk telambatlakan hihihi

tgh makan nasi.. uncle buat blind tingkap dtg rumah... biorkan dia buat keje sensorang.. lama la juga.. so ai melayan nasi bersayur tu sambil tgk tv... haa bilik2 kt rumah saya dh tade langsir.. suma pakai blind.. sonang n kemas.. kalau tk mcm haper jek.. langsir kuning campo ijau le apa bala la.. buruk sungguh... tp silap sikit aku amik blind color light silver... so tk naik sgt dlm bilik.. while bilik satu lagi aku pilih color light coklat.. so naik serinya... heheheh takpela bukan rumah aku pun.. just nk kemas dan sedap mata memandang jadilah... drpd langsir sepah2 tk suka tul aku nengok!

skali lagi nk bgtau... cuaca skarang sejuk gediiiii ... payah nau nk buka mata tau! huhuhu and i love my new jacket sooooooooooooooo much!

6 comments:

cik.yati said...

nak gamba jacket baru...huhuhu

ruined sue said...

gambarnya dongg... mana???

adrina adi said...

emm.. aku dari kecik mmg suka sayur. especially yg crunchy mcm brocoli, carrot, celery... yum yum.

hah ah ek, bila nak gaya dgn jaket baru ni....

Ayu RMS said...

dh ada gambar jaket baru tp ada org kata burukkan! huhu

ada.. cuma kt laptop ai.. kt opes tk bawa.. kt umah sejuk gedi malas plak nk online.. heheh tunggu la bila free ai letak ye...

Zara said...

we want the pic! we want the pic of new jacket! ahakssss

Ayu RMS said...

sorang lagi tk betul hehehehhee