Tuesday, April 21, 2015

bersihkan hati..

Gossip? bestkan.. tapi biarlah berpada.. biarlah kene pada tempat.. sebaiknya hentikanlah.. wah ustajah sgt aku harini.. bukan, bukan nak tunjuk baik, tapi akukan skrg ni bukan lagi dlm mood or kategori group nak mengataaa sepanjang masa.. sampai ko jd benci tgk org.. no.. sudah2lah.. sampaikan member depan mata pun ko nk juih2 mulut mengata.. ehhh kelantak sgtlah! tak gemar pls! hal2 dulu tu aku dh lupa.. siapa mengata aku, takat bende2 sikit (jeles je kot) aku dh tk peduli pun.. skrg pun kalau ada kes2 mengata kt aku.. i dont carelah! hahahaha aku happy je dgn life aku.. yg tak happy adalah hati2 yg jenis tk boleh tgk org lebih ni.. sampai ke sudah korang tkan aman kalau satu bende kecik pun nk di gossipkan..

Lets move on.. masing2 dh dewasa sgt.. kalau tk suka kt org tu org ni.. fikir, ko ingat semua org suka ko? takk.. terus terang tak.. aku pun tk suka.. aku tk suka sikap yg sikit2 nk gossip, mcm tak ada citer istimewa ke kt diri ko sendiri?? like me, eh aku happy oihhh cite pasal anak.. citer pasal nk p cuti2.. citer pasal diri dh kurus sekilo.. ha! ok i miss u sella, ym buat hal lg!! gosip bende2 betul dahla.. penyedap citer lepas penat citer hal dirikan.. ini tak, tgk org tu mengata tgk org ni mengata.. oihh telinga aku panassssss! dah! aku skrg lebih suka happy, kawan dgn semua org.. masing2 unik.. org tu suka lipstik merah org ni suka lipstik pink.. tak samakan.. so camtula diri kita.. kita pun berbeza.. muhasabah sikit diri masing2.. hargai kawan2 yg ada selagi mereka masih ada.. sok dh tade org nk kawan then baru tau nk meroyan kenapa org tanak kawan dgn aku??

Anyway, jgn ada yg terasa la ye.. yg aku tulis di sini bukan circle of my fren sgtpun.. cumanya aku teringin nk blog pasal bende ni.. so far kawan2 aku specially yg di pejabat aku tadak satu yg mcmtu.. masing2 happy je dgn acara foodporn setiap hari.. even kawan2 blog aku pun tk terlibat... :)

2 comments:

siti suhaila shahbudin said...

hahahaa.... tengah2 sembang senyap sunyi... aparaaa.. hahahaaa.....


uiskk.. turun sekilo?? i jelessss....

Ayu Katerina said...

hahhaha line cam siot!!! aku puasa 2 hari weh gigih!!