Tuesday, February 24, 2015

Aquaria KLCC

Khamis lepas kami sekeluarga ke Aquaria KlCC bawa si anak tgk ikan for the 2nd time hihi:D last pergi masa umur rania setahun beberapa bulan.. dok dlm stroler lagi.. tgk ikan pun langut2 je gitu.. fun juga cuma reaksi dia tu kita tk tau sgt suka ke dok.. tapi dia tgk la juga haha..


This time lain pulak reaksi dia.. hadoiiii boleh pula dia takut masuk dlm tu.. ingatkan takut ikan rupanya takut gelap.. ampun sgt.. dah berdokong sepanjang masa.. nk roboh bahu mak paknye gilir2.. bila fish besar lalu lagi kuat dia pelok hahahha ingatkan suka.. rupanya takut.. adeihhhh tk leh p lagi lah.. letih nk dokong.. cuma bila dh keluar baru dia fun2 tgk ikan kecik kt luar tu.. tu pun dok je kt riba aku.. paling eksited bila masuk area shopping.. mcm2 dia amik.. last aku bayar seketul landak jelly je hahahahha lelain aku sorok balik.. oii bejenuh nk bayo.. dah le mahal2.. kene pandai buat trick sikitla kan..


Pttnya khamis tu dating ngan sella sekeluarga tapi kensel lak sbb dia kene balik kedah awai.. ohh sambung rindu semula kepada beliau.. next time k bebeh!

2 comments:

siti suhaila shahbudin said...

huhuuu....ada hikmah tak jumpa... umar start hfmd dia haritu...mlm tu demam, khamis nak balik tu naik merah2.. ingat kena gigit nyamuk...hari jumaat pi clinic doc confirmed hfmd.. kalo jumpa kang silap2 pass baton kat rania lak.... dah la budak umar tu suka touch2 kawan.. hehee....

Ayu Katerina said...

ye takpelah, adalah hikmah tu ye dok.. moga cpt semboh umar! next time k!