Friday, May 29, 2015

Baju Raya weh!


Ha belum apa2 saya up dah kt sini kekekee.. tahun ni kami sekeluarga plan nk pakai color ni.. yellow gitu! sebab aku dh tempah bebulan yg lalu baju raya sebanyak 6 pasang kot.. salah satu yg ada color ni lah.. fikir2 bila lagi nk rasa pakai kuningkan.. tak penah2 ada warna kuning dlm gobok aku tu.. since rania n her daddy ni cerah2 juga orgnye, pakai kuning tade masalah la kt deme bedua.. tema kiranya ginilah, baju kuning tudung green, then mr big baju melayu kuning samping green, n rania mcm tahun lepas satu color je dah.. yehu!! esok wiken ai dh plan nk p beli satin kt rania n tempah dekat jiran sebelah.. nak beli 2 jenis kain utk buat baju kurung sbb lepas raya nnt ada byk kenduri sedara mara.. dia pun dh beso, elokla pakai baju kurung pula gi kenduri.. takyah la skirt2 sgtkan.. boleh beli kain sejuk2 kt dia.. InsyaAllah tu lah perancangan saya weekend esok.. hunting kain baju raya :D

1 comment:

siti suhaila shahbudin said...

lawa..lawa.... aku belum decide nak pakai kaler apa.... nampak gaya ready made ja la satu family tahun nih.. hahahaha....