Tuesday, March 24, 2015

Sukan lagi

Next week bersukan lagi saya.. bolinglah apa le lagikan.. asalnye aku tolak utk wakil kementerian this year, tapi nampak ke gaya tk ada org yg boleh ganti.. adeihla saya main la juga.. yg aku tk menahannye main sampai 10 game.. kegilaan sgt org2 yg handle makswip ni.. syok sendiri ke apa main sampai 10 game?? aku rasa hat wakil malaysia pun main berapa game je kot?? tu antara sbb yg aku nk tarik diri.. tapi takpela kata mr big.. main jela.. ada juga nama wakil kementerian.. tk larat stop.. tadak sapa nk paksa aku main sampai 10 pun.. tk ada sapa boleh paksa.. hehehehe so okla.. takat aku mampu ajelah ye :)

Last weekend aku gi training jap.. as usual mr big jd coach la.. herot petot sana sini aku membaling.. huhuhu sakit sungguh rasa badan ni.. si kecik pun tk kalah nk main juga.. haha dia melayan baling dgn mr big.. happy sungguh.. thari balik tebongkang tido keletihan.. nampak ke gaya nk jadi bowlers juga ke anak aku ni? haha cari game lainlah anak.. netball mummy suka.. loncat2 sket kan kekekeke

2 comments:

siti suhaila shahbudin said...

main ja.. point utk lpp.. ekekeke....

Ayu Katerina said...

tula pasalnye kekekeke weiiii camne nk msg2 as usual ni alaaa bosan!