Friday, March 20, 2015

Lunchdate!


Tadi lunch dengan kawan baik pulang bercuti... si zara.. lama gile tk jumpa kot.. tak berubah, manis je mcm selalu.. anaknye je yg wowww hensem skrg.. dulu kecik2 aku nk tenyeh je rasa sbb dia marah nau aku lepak dgn mak dia hahaha skrg ni eh anak bujang sudah.. tinggi besau.. sado kata org kan.. cepat betul masa berlalu.. :)

Anyway thanks zara.. dpt jumpa sekejap pas baju2 yang dia tempah dr my tailor.. then dia paskan baju bajan utk rania.. dia beli masa kt dublin n few from dhaka.. murah rezeki si kecik tu.. lunch dekat alamanda then hantar dia balik ke hotel semula sbb dia nk date dgn org lain pula.. yelah balik cuti sekali sekala ramai nau nk berjumpanye hehe.. enjoy ur holiday fren!

Yours truly harini serba pink..

4 comments:

siti suhaila shahbudin said...

happy holiday zara....


emmm...kakak... skirt cantik.....

Ayu Katerina said...

skirt online u kekekeke

Mya said...

zara yang sokmo awet muda.

yours truly matured, macam mak mak datin :D

Ayu Katerina said...

mak datin sgt hahahhaa awak lagi mcm ibu2 mithali manisnya maya!