Thursday, September 4, 2014

1st time Salon!


Hah after 2 years 3 month baru bawa my baby to salon.. asalnya teman daddy gunting rambut.. budak kecik ni baik je mood tgk daddy dia so aku tanyala dia.. rania jom cut hair nak.. rambut depan dh panjang.. rambut belakang tk pernah gunting sekali pun lagi.. dia diam je so aku terus plan2 dgn shasha (hair style daddy) to cut rania hair.. aku riba rania then kawan shasha sok sek sok sekkk kt rania diam je budak tu tadak perasaan.. mmg lawak muka dia kerut2 mata sambil tgk org gunting rambut dia kt cermin.. mcm paham je.. mcm nk ckp tak cun pun mommy hahahahaha!! yelah muka tade senyum tah suka ke tak suka mana taukan.. so aku assume dia nk ckp ermmm not bad lah.. tp tk la lawa sgt.. ehhhh kan!! :P

Just gunting rambut depan n trim rambut belakang kasi sama.. layer2 sikit kt tepi.. cost me rm30.. ok dahhh 2 tahun lg baru masuk salon k! lepas ni salon daddy ja trim rambut depan hahahaha gunting sket camtu pun beploh ringgit.. dh besau sket mommy bawa p creambath pula ayokkk aku yg rindu nk p salon ni.. haihla.. sejak jd mak, salon tu setahun sekali lom tentu dpt jejak.. tak sempat fikir.. tau2 luruh je rambut ni.. kesian mommy.. hintttttt hinnnttttt :P

Toy baru yang dia dpt minggu ni.. mummy come.. eyebrow eyebrow (amik berus kening then berus kening dia) habislaaaa barang mommy!

6 comments:

The Fabulous Mommy to myDouble A! said...

hahahahaha
Baik jek nia

Ayu Katerina said...

cam gayat kot rasa org pgg2 rambot dia haha

Anonymous said...

Cutenya muka si bambam ni...serius x serius...dah mcm doll ja auntie tgk....-lots of luv the_na

Ayu Katerina said...

dolly is her toy name haha

Shark Kay said...

kiut miut rambut cmtu..
nasib baik x mengamuk time gunting,
biasa ramai yang mngamuk.

follower baru disini :)

Ayu Katerina said...

tq shark kay ;)