Tuesday, July 22, 2014

My Princess & Baju Raya


Tahun ni kami pilih biru.. baju raya arwah maktok pun biru.. mak sempat tengok tapi tk sempat pakai.. baju raya mak adalah pengubat rindu aku setiap hari di biliknya... tahun ni baju aku dan baju arwah mak disponsor oleh kakak.. sampai ke tudung semua kakak yg belikan.. baju mr big haritu dh beli kt jakel sama kaler dgn baju si anak.. yg si anak punya ni mommy beli kain dekat gulatis then tempah jahit dekat kak ani jiran sebelah.. semalam siap.. kak ani tanak amik duit.. hadiah raya buat Rania katanya... baik sangat kak ani ni.. mcm arwah mak.. baik dgn budak2... sayang budak2...

Walaupun aku dah tade mak abah... aku akan tetap sambut dan hargai hari raya yang tiba.. aku ada mr big dan anak untuk aku bergembira tak kira hari apa sekalipun... terkesan dgn iklan raya lisa surihani.. hargailah org yang tersayang dan sambutlah raya dengan gembira.. InsyaAllah tahun ni kami akan beraya di Raub.. nanti kita sharing is caring our gambar hari raya ya..

Buat semua kawan2 dan pembaca blog saya.. HATI2 DI JALAN RAYA.. salam maaf zahir&batin.. kosong-kosong! :>

6 comments:

Sella Shahbudin said...

ah comel baju raya.....

weh... dah cuti raya ka???

Ayu Katerina said...

ada je lagi.. jumaat baru cuti

rohayaroy said...

selamat hari raya ayu dan ajak.. maaf zahir batin.. comey rania cute sangat.. :)

Ayu Katerina said...

selamat hari raya kak roy! ;)

nqr said...

alaaa comeiiiiiii hehehehe

sharminie zainul abidin said...

cantek dan comel. selamat hari raya! kalu nak lip lap kan baju tu tambah manik. hehe..