Monday, September 30, 2013

Polkodot dot dot


Gi jenguk mak mertua dekat rumah sil kt ampang.. cousin2 rania pun ada sama.. budak ni as usual mana nak kt org.. melekat aje dgn mommynye.. tp lepas sejam nahh haaa habis dikacaunye abg nazif main game hehehehe mcm dia tau2 je nk buat apa :P dh besar my anak huhuhuhuu tgk baju suar segala polkadot.. mula2 comei je pakai baju polkodot suar pink.. tah camne diaper dia lari sikit habis dikencingnya atas suar aku. panassss je rasa hahahah ampeh! daddy yg letak suar polkadot dlm bag dia.. so pakai jela apa yg ada hehe.. harini rania tukar class ke tidak ntah le.. tadi hantar taska dia tanak langsung kt cekgu todler.. melekat aje dgn cekgu baby.. haiyayaaa harap2 ok la tu..

5 comments:

Adrina Adi said...

Dia duduk school dari pagi hingga petang ke?

Kena tukar kelas toddler la kot sbb dah besar. Hehe.

Ni dah pandai kacau orang, kira dah pandai berkawan la ni. Good girl la Rania.

Ayu Katerina said...

ye loo hehe ptg baru amik.. mmg ptt dh sebulan dh kene tukar tp kebetulan ada budak baru lak masuk ke toddler tu so rania hold dulu.. lgpun dia lebih suka cekgu lama dia hehe.. skrg camnepun kene la tukar dh beso sgt dah kekeke

Anonymous said...

kepochi sgt gayenye tu!! hehehe..

-sdm-

Ayu Katerina said...

mcm aunty sdm style dlm class mr karam kan hahahahahaa

mama ila said...

hehehe..comelnye rania menyibuk nak tgk cousin main game yer =)