Tuesday, September 17, 2013

Evening Walk katanya!


Last weekend cuti 3 hari kami dok rumah je.. daddy tadek g course.. smlm je dia ada.. tadela bosan sgt sbb anak sedara aku si esah pun dtg melepak kt umah.. mak tok tade 2 hari gi kenduri kt johor dgn my sista .. me tk bley ikut sbb mr big tade.. lgpun malas aku nk jumpa sedara belah singapore yg belagak ke langit tu.. tk pepasal karang jadi gaduh sia2 kenduri orgkan.. :P

Jadinye lepak saja di rumahku syurgaku.. mmg syurga sgt la cuti 3 harikan.. golek2 dgn anak.. ;) oh ada satu hari petang tu kami keluar makan angin dekat masjid putra.. bawa rania eksesais.. berlari keseronokan la beliau tgk kucing arnab patung segala mak neka kt situ.. belila seko buat dia main kt umah.. fun habis!

8 comments:

Adrina Adi said...

Laa ingat dia betul2 pakai beg sling. Hahaha.

Tomeiii tomeii..

Ayu Katerina said...

design baju haha ramai dok tegur ingat dia bawa bag tu..

Anonymous said...

comei sungguh la rania ni..dh mcm patung bgerak aku nengoknye..

tp selambe jek ko dok ngutuk sedara ko tu..dorang x bc ke beb?? hehehe

-sdm-

Ayu Katerina said...

baca kot.. manusia paling hitam hatinye itu kalau dulu dia ada je masuk blog aku.. skrg tatau la.. jumpa hari raya kt umah akak aku, aku hulur tangan nk salam dia boleh blah camtu je.. tk ke hitam hatinya tu??

Sella Shahbudin said...

ekekek.... comel sangat tau...

Ayu Katerina said...

hihihhi hat kartun tu ko tgk tk kt fb hahahaha nnt aku letak sini lak

mama ila said...

hehehe..comel sangat dia jalan.. tapi betul lah tang beg tu..ingatkan bawak beg betul..hehehe..cute =)

Ayu Katerina said...

takleh pgg dh skrg ni.. laju hehe