Tuesday, June 4, 2013

kau kenapa?

Tak faham aku dgn sorang perempuan ni.. ok perempuan di taiwan sinun.. bukan org wisma ya.. org agensi lain yg gila eseng pada aku huhuhu... dia mmg sblum aku balik lagi menggila sakit hati kt aku laki bini.. tade reason pun.. tp aku tau.. dia jeles dgn life aku.. kalau tak apa lagi reason dia?? so bila dh tk suka kebahagiaan kita ni.. apa pun kita buat semua salah lah.. sampaikan anak aku yg kecik tu pun dia jadikan bahan.. tk comel pun.. soo???? at least anak aku tk berkerak mcm kau kot?? haa ok dah.. aku dh hampir lupakan apa dia buat n mengata kt aku dulu.. ni timbul balik.. kesian..

Member aku la bgtau.. latest dia unblock fb aku sbb nk tgk aku semula.. motif? aku dh lama unfren ko .. soalan yg best dia tanya kt member tu.. "ayu gemok tak?" whahahahahahahhaha ok tk paham di situ.. kalau korang tgk dia la.. adoiiiiiiii tk baik mengata org gemok kan? tp aku cutting sikit dari kau tuh! motif tanya aku gemok ke tak?? tadak life sungguh kan kau! aku gemok ke apa ke.. kau peduli apa weh??? kau tu p jaga badan kau kasi hilang kerak tu kalau nk show off sgt pun! ketiak sila sental, tetek sila cover! then kalau lengan kau dh setaraf miss world ok mari tayang kt aku.. kot aku terliurlah... kekekekekke adoiii sungguh tadek life kau ni kan! mr big u dont laugh2.. sampai masuk mimpi gara2 tertengok gambo ketek dan lengan dia hahahahha sorryyy mr big! i tk tahan gelak sorang.. kot ye pun berjemaah la kita... but i tk mimpila mcm u hahahahaha

Akukan tk pernah tercuik pun kalau org komen.. eh ko dh gemok la u.. ai like! sbb aku happy.. aku makan mcm gajah.. so apa aku kesah? aku bukan nk jadi miss werld sampai kene tahan tekak aku ni.. thats not me la! org lain pun badan besar.. aku pun badan besar.. tapi kami cantikkk jeeeeee.. kau tuuu berkerak!! ha ok dah.. nk p tgk gamba lagilah mihahahhaa!!

6 comments:

Roti Jem Planta said...

Tak sangka ko ada peminat Kate. Kem salam noooo... Hehehe.


Jangan dilayan saiko macam tu.



Adrina.

Ayu Katerina said...

kannnn.. takyah la kem salam.. aku pun tk penah ingin nk ctc dia plsss

Anonymous said...

weh, boh la gambaq org tu kat sini...nak tgk gak berkerak kat mana...:p

-the_na ( ^^,)

Ayu Katerina said...

ish rosak blog aku nk letak muka berkerak dia! hahahahha

Sella Shahbudin said...

haha... tak abis2 lagi bunyik.. hahaha... sungguh kasihan...

Ayu Katerina said...

kesiankan.. duduk jauh2. tade kawan.. astu sebok ukur badan org.. sadis betul life..