Monday, May 27, 2013

makan kenduri yo!

Last weekend kami attend kenduri kawin our cousin cuki at perdana felda.. sabtu kami lepak kt rumah pengantin dulu tgk org buat bunga telur.. aku mana le sempat nk buat apapun since budak kenit ni mana nk org.. asal org amik melalak.. ha sudahnye dok jela atas aku.. yg syoknye byk food hihihihi

Sunday gi kenduri.. awal juga bersiap... eksited aku nk makan kenduri... rania behave sbb tempat sejuk.. dptla mommy makan dgn aman damai... layan bergambar as usual dgn kezen2.. tema kami haritu pink, so meriah la berpink2 semuanya.. mmg comel lak rasa ramai2 masa bergambar.. 2 kali aku repeat makan nasi beriani.. thari sekali.. ptg sekali sblum balik haha lepas gian sungguh!


Masa sampai tempat kenduri aku terus je ke tempat makan.. mr big layan borak dgn aizat.. lepak sorang2 je mamat tu haha nampak sgt tanak overshadow pengantin masa kenduri.. tempat kami duduk pun agak jauh dari org.. sambil makan aizat layan main dgn rania.. budak tu ok pula dgn aizatnye.. main phone.. amik2 gambar idok pula dia menggeletis menangis.. mommy layan makan sorang2.. huh! terbaik!

Lepas dh siap makan.. mr big dgn tugas tk rasminya ngambik gambo family dan gadis2 gila lensa.. nnt i upload kt fb.. meriah gilos kami semuanya .. best betul gi kenduri... lepas ni ada lagi kenduri wohh harus mak cari baju saja :D

2 comments:

Roti Jem Planta said...

Betul juga kan? Nanti over shadow pengantin pula. Wise man Aizat!! I loikeeeee... hahaha.

Rania nak kena babab yer tangkap gambo dgn Uncle Aizat?? Hahaha! Jeles tau!!

Ayu Katerina said...

aizat dgn pengantin ni besfren sungguh.. pengantin ni selalu jadi back up singer utk aizat.. adik badik pusing2 situ juga hehe