Tuesday, October 16, 2012

3..2..1..

Penatnya la juga .. minggu2 terakhir ke sana ke sini penuhi undangan.. jumpa kawan itu kawan ini.. habis segala tokei restoren pun aku kene p jumpa hihihi murah rezeki.. dlm masa yg sama sy mengalih tugas tugasan terakhir sy utk kawan baru yg dh sampai ke taipei.. sapa lagi.. chesue lah.. wismarian kenal.. ya she is here already.. dh seminggu.. kami stay hotel yg sama.. lepak dan makan almost semuanya bersama.. rasa mcm bercuti cutian lak kami hehe..

Well kawan2.. we coming home.. soon? tadak soon2.. esok ya.. ESOK!! :D tapi tapi.. ada juga yg tak tahu kami nk pulang ESOK jadi jgn dok tulis2 kt fb ke apa ke k .. nk kejutan kt ibu2 kami di tanah air ngeh ngeh ngehhhhh... kejutan adalah sgt best! ok sy nk pulang ke hotel kemas brg apa yg patut dan bungkus segala hadiah yg diterima last minute.. murah rezeki lagi.. 2 cake tray yg sgt wow!!! nntlah mak reveal.. skrg tk sempat.. tunggu citer aku di tanah air pulak ya!! mwahh!!!!

4 comments:

Anonymous said...

yeaaa...yeaa...yeahhh...kate nak balik dah...:p

-the_na

Adrina Adi said...

lorrr esok nak balik dah? memang surprise habis :)

Adrina Adi said...

memang surprise betul ni. jangan ado yg fengsan sudah. hehehe...

welcome home!!

lepas ni gi europe plak tau!

Blue Roses said...

dah tak sabaq nih.... :))))