Monday, June 18, 2012

My chicken licking gooooddd

Hi all.. Nak update sikitlakan.. My little princess Rania dah dilahirkan pada hari Jumaat 15 june 2012 jam 5.22pm di adventist hospital taipei taiwan.. Alhamdulillah normal dan saya semakin sihat cuma masih belum discaj sbb ada sikit pantauan utk saya dan baby rania.. Nothing bad happen just procedure sini begitu.. Anw saya nk ucapkan jutaan terima kassih buat smua yg mendoakan kesejahteraan saya dan anak semasa hari kelahirannya yg tak terucap dgn kata kata huhuhu will story my labor experience nanti k hehehhehe... Oklah saya off seketika.. Nanti ada masa terluang saya kembali menulis di sini ... Salam rindu untuk semua...

8 comments:

Annie Han Yeon Rin said...

Alhamdulillah,

Tahniah Ayu ^_^

nqr said...

hartes sangat masih sorok gmbr rania. hahaha

Blue Roses said...

congrats sayang... welcome to the club.... :)

Mya said...

tak sabar nak tengok gambar rania!

smms said...

congrate sis ! selamat berpantang.

Anonymous said...

so, bile discharge?? rajin2 susukan bby tu tau..hehe:)

-sdm-

Ayu Katerina said...

haha thanksss kawan2 semua.. gambar Rania ni kannn belambakkkk.. tapi daddy rania kata selagi tk keluar spital tk boleh publish.. uhuk... tunggu ya..

Zara said...

hhahahha..aku pun tak sabar tau nak tengok Model Cilik Baby Rania ni..