Thursday, February 16, 2012

merenyam renyammmmmm pewottkuuu

Harini kira dh masuk 22 minggu.. dh start merenyam renyam haaa pewot aku.. gatal kan main lagi!! nk garuk tk bley kan.. dok gosok2 atas suar je.. dlm hati kalau aku dpt garpu gonyoh2 ni pehhhhh nikmat!!!! tapi saboo ye sabooo perot ni nk pakai lama.. kang tebelah belah kangggg jgn harap leh pakai 2piece bikini lagi.. :P macam ko boleh pakai la sgt cik kate ya!!

Ok ok setiap hari pagi n petang mmg aku rajin nyapu segala cream utk cegah parut2 ibu mengandung tu kan.. tp kalau nk jadi gak what to do... dari bulan pertama lagi gefren i dh pesan sapu cream.. sapu minyak... ye ye .. cuma skrg ni dh start menggatal.. gamaknye baby dh membeso kt dlm yek.. dia dh mula kembang2kan pewot den.. wahhh dia punya gatal.. ye 5 kali ulang dah... sabooooo!!! huhuhuhu

Dah jom mikir bende lain.. lagi di layan lagi terasaa merenyam2 nih!!

7 comments:

@z@H maM@ ADAM! said...

saba3

Sella Shahbudin said...

hehehee.. ko tempek je cream yg ko ada tu... biar rasa sejuk2 kat perut... sure kurang gatal..

Ayu Katerina said...

mama adam: hahahahahha bertabah!

mama aqeel: tuhla belomoq sakan tinggai tk merelit ja.. gatal juga ada aku sapu minyak sapi hahahaa

Adrina Adi said...

kate,

kalau nak garu jangan guna kuku. aku dulu guna sikat rambut. yg mata bolat tuh. try ler.

Blue Roses said...

aku dulu sapu bio oil.... dgn olive oil...

Sella Shahbudin said...

hahaha.. dok bayang perut merelit2 dilumoq minyak sapi.. hahahaha.....

Ayu Katerina said...

ad: sikat???? tu diaaa kene try slow2 ni hahahaha

erni: ya that one mmg femes..

sella: sbb minyak sapi aku byk.. tk jadi kuih jadi la minyak perot.. save budget.. :P