Saturday, May 14, 2011

hujung minggu

Akhirnya boleh pun masuk belog harini hehehehe.. smlm dh ok kot me je tk try... cam tk kisah la rest kejapkan hahahhaha ok ok harini me bangun awal gak le.. cuaca harini sejukk sbb hujan dari smlm.. alhamdulillah turun la lebat2 wahai hujan.. taiwan ni kalau tk hujan nnt tadak air naya.. tadak air tau leee huru hara nntkan..

Smlm me dinner again dgn brokoli bedaging.. tharini cam ermmm nk masak pe ek?? dh kuor ayam.. ingat nk buat ayam pedas.. tapi asyik goreng2 je.. so nk rebus? haihhhhh tatauuu dah feninggg ni hhehehehe mari mencari idea kejap...

Oklah sementara tu... nk baca news2 kejap... meh freshkan diri pepagi dgn breakfast apple beso :P mcm le aku makan sgt hihihihiihhi



mau apple? meh ke taiwan la.. skrg tgh musim ;) tp hot laaaa



skrg tgh musim apple beso2 petik daun dok ijau lagi.... tapi me nk makan apple?? erkkkk tk termampuuuu lagi.. ni ada pun sbb cik abg dondang suka makan buah... me pisang je lalu :P

7 comments:

nqr (qistina) said...

kita pun suka pisang jugak... tapi sesekali tuh apple tu aku rasa sedap je kot.. nak nak yang masak ranum. lalalalalaal~~

mempelam apple pun sedap kan? hahahhaha

Ayu Katerina said...

pisang mmg best.. rupe menarik dan rasa pun segar erkkkk hehehehehee

apple aku tk boleh nk gigit pun sbb ngilu.. kalau aku nk rasa.. aku com2 bau sudaaa.. bau dia freshkan...

mempelam pun ai tk makan nok!

Adrina Adi said...

ranumnya apple2 taiwan. harus manis rasanya. kalau ko tak leh gigit, apa kata buat jus. pun ok jugak.

ayah aku ni setiap pagi, tengahari dan malam mesti minum jus epal hijau. boleh fight kanser katanya.

Adrina Adi said...

ni pisang apa ni? hahahaha...

Ayu Katerina said...

hhahahhaaa laju je macik ni kalau pasal pisang... soka gak ke whahahahhaha :P

jus apple aku menum.. nnt aku blend la kan.. gud idea...

mmg manis jajak kata.. apple sego kan..

mya said...

nak epal!!!
me like epal..

pisang kenot go..
makan segigit terus rasa nak uwek uwekk..

Ayu Katerina said...

hihihih epal ngilu ai suka bau jek

tp pisang best! sbb segar gitu hihihihhi

eh bekas pisang dh bawa opes keee