Tuesday, May 10, 2011

Happy birthday to Me

Today.. 10 May 2011.. saya berusia 32 tahun.. alhamdulillah sihat sejahtera di bawah lindungan yang maha esa... juga di bawah penjagaan yang sgt baik oleh suami saya.. yang saya sangat cintai sepenuh jiwa...

Ok sikit2 angau jadilah... harini pepagi masuk opes bos dh wish.. siap bg angpow huhuhu am terharu... then ada hadiah atas kusi lagi.. faten bagi... cam teruja ok dpt hadiah! haha pastu thari bos belanja dinner for me with my husband and dgn semua director yg ada... so makan besar di kedai thai.. lepas makan balik opes.. kejutan lagi.. yawwwwwwww ada acara potong kek dan tiup lilin.. aiyakk me terharu muka dh kembang2 ok... pastu tetiba my husband masuk bilik meeting dgn sejambak roses sebesar pemelok.. makkkk!!!! u make me cry la honey!!! uwaaaaa touching segala!! sempat yuski snap2 gambo kami berdua kiss depan org ramai.. gila western.. :P lupa diri.. ok ok pastu sessi potong kek.. gambo2.. sempat la faten jadi photographer jap.. hihihihhhi





Lepas makan kek masing2 dh jadi ular sawa.. sangat kenyang tk ingat! pastu me sambung photoshoot ngan adiah faten dan tuan punya yg bagi hahahaa harus nk enterprem.. nntla saya upload gambo.. album khas kt fb nntla.. lom bekesempatan nk tgk satu persatu.. Dan lagi best lepas lunch bos ada keje kt luar.. hahahhah:P perangaiii..



Alhamdulillah.. hari yg gembira dan tentunya istimewa sgt bagi saya.. terharu dgn suami saya.. kawan2 saya.. bos saya... semuanya sporting dan sgt membahagiakan saya.. semoga dilimpahi rahmat dan kebahagiaan juga buat kalian semua..







My dear RR.. terima kasih kerana buatkan saya tersenyum sentiasa.. i miss ur kiss every night... and forever... I love u.. ya ckp banyak2 kali pun.. i know u know everything inside me... ;)

10 comments:

Zara said...

happy besday to u...
happy besday to u...
happy besday to u my lovely fren...
happy besday to u :D

<3,
Zara

Ayu Katerina said...

wahh ada lagu lagu lagik.. mekasihhhh zaraaa!!!!

mya said...

dah wish kat fb.. wish lagi kat sini..
happy birthday nokssss...

Zara said...

oh..jeloz tengok pic last tu..hehehe :P

Blue Roses said...

allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Ayu... Allah selamatkan kamu....

selamat hari lahir yg ke 32.... syioknya dpt celebrate camtu...:I

Ayu Katerina said...

mya zara n ernie: thankss again n againn hehehehhee

Sella Shahbudin said...

whoa..gmbar last tu tak acik tutup ngan boongaa....

lomantic nya jajakkk..... buat jajak: tenkiu buat my fren bahagia...

happy bday again me fren.....

Ayu Katerina said...

hahhahaa :P malu ai tauu kembang2 muka jap..

thankkkkkksss again sella.. :)

Pnut said...

Meriah sambutan besday depa kat sanaaaaaa jelesssss...

Ayu Katerina said...

sbb orgnya itu2 je kak pnut.. so kami ni kalau celebrate mmg nampak meriah yg amat.. xtually biasa2 aje.. event ni mmg i dedicate habis dekat my bos.. :)