Monday, April 18, 2011

kisah antara benua

pagini.. me.. maya.. ernie.. qistina.. mendengar sentapan kengkawan di tanah air meluahkan perasaan..

tghari.. me.. maya.. zara.. qistina... sambung siap nk buat ahli jemaah mesyuarat..

yang penting tahun depan nk berjln.. ada sesapa jari tk insurans lagi? wahhh mak panas!!

*ptg ni nk kene joginglah.. biar meletup peha aku yg dh bulat ni.. tulah makan lg peha ayam.. kan dh sama!!

10 comments:

nqr (qistina) said...

aku aku!! aku sebagai ajkkkkkkk persatuan kita mahu join sekali.. dua tiket ye.. aku dan qaiyyum :p

Ayu Katerina said...

sila sahkan kehadiran pada PA saya di Dublin hahahahah mampos zara maki aku ahhahahaaa

nqr (qistina) said...

okeh okeh... aku dh tau sapa setiausaha persatuan ni.. :) dia harus dilantik merangkap tour guide beb sebab dia dh penah jejak... aku penah jejak.. tapi jejak 3-4 jam je.. hasil pun tarak..

Ayu Katerina said...

itulah.. pengerusi kan goyang kaki jek.. hahahhaha matiklaaaaa

ok aku nk balik joging!

Blue Roses said...

aku terkucuali lg.... coz blm mintak ijin suami... nanti menderhaka pulak..huhuhuh...

Ayu Katerina said...

huhuhuhu ngangkut laki kau tu ha.. tgk sapa derhaka kt sapa kannn

Adrina Adi said...

mek suka gossip... :P

Ayu Katerina said...

hahahahha tadak gossip pe nyah.. saja sesoka :P

mya said...

case closed. bak kata ko boringggg...
kalau ada kes terbaru kita open table lagi..

ams, dub.. here i come.. huhuuu...

Ayu Katerina said...

yep.. buang masa je.. moh kita citer hat best2 ni.. verangan bukan kene bayokan.. mak nk tido dlm tulip.. kalautk kene halau ngan guardlah!