Monday, April 18, 2011

Hasil Juging

Baru turun 3 kali kecoh haha utk diri sendiri jekkk :P

Harini mood dtg keje sgt best.. paseii bila sarung suar baru rasa longgar tk ketat senak perut dah... sakit tak hati bila beli suar bulan 2 tu hari.. ni skrg baru leh pakai dgn selesanya? haa penangan ko naik badan masa balik cuti kt msia haritu.. beli suar 2 3 pasang tp punya mengah nk menyarung! tapiiiiiii harini rasa selesa ngam2 gituhhhh hehehehhe

Musim bunga pun dh nk habis ha.. bulan depan summer.. weekend tu hari sempat gak aku kemas gobok simpan semua baju2 winter... naikkan baju2 yg tidak akan membuatkan mood aku tepesong pada musim panas nnt.. since dh nk panas ni semangat juga aku nk turun joging lagi.. cepat berpeluh dan best!

Harini mungkin tk turun.. aku target rabu hingga jumaat aje.. lgpun harini hujan.. kekdah la sgt kalau ye pun semangatkan.. anyway thanks hubby.. bg sokongan selalu ya!

4 comments:

nqr (qistina) said...

rajinnya jogging.. aku mntak mahap leee... hahahaha.. tuh jogging2..makan jaga tak?

Ayu Katerina said...

kebetulan trek sekolah tepi rumah aku ni sgtlah best qis.. ala2 dlm stadium... yess makan pun aku jaga.. dh start makan buah spt pisang dan oreng which is aku ni makan buah pun tak.. and also dh penuhkan peti es ngan sayur2.. am sayur gak... selama ni buah n sayur aku tk sentuh pun huhuhuhu

Anonymous said...

good.. :)

-RR-

Ayu Katerina said...

:D hai yayangggg