Monday, March 7, 2011

welcome to taipei!

Bulan ni aku akan menerima byk tetamu dari Malaysia.. ada yg dtg utk melawat.. ada yg dtg bekerja.. ada juga yg pulang for good.. tu citer nantilah..

1st of all... esok ai akan terima bos baru hihihihihi tade can lagi dah nk senang lenang.. esok mola kerja semola ya... my bos kalini chinese from sabah.. datuk juge.. kira oklah.. akhirnya tadela keje aku nk baca buku telepon wisma je lagi dah.. :P

then.. minggu seterusnya saya akan menerima 2 org kawan dari msia juga... si mya n erni itulah sapa lagi.. byk kali sebut dah... itinerary utk deme2 pun aku dh siapkan.. nanti me n kawan2 di sini akan bawa mike2 berdua berjln ke tempat pinggan mangkuk.. shopping! shopping! shopping!

since my fren from jpm also dh dipanggil balik for good... dia pun akan join utk shopping nk bawa balik msia nanti... saya pun nk tumpang shopping samalaa....ermmm nk tambah apa lagi ya???

4 comments:

mya said...

taknak shopping pinggan mangkuk..
nak shopping tshirt i love taiwan jer..

Ayu Katerina said...

haha takpa mcm2 ada kt situ.. antara salah satu tempat pelancongan di taiwan.. :)

cik kodok said...

bwk lah sy shopping pule hihi

Ayu Katerina said...

hiihiihi dtg le cik kodok weh.. tahun ni kawe last dh kot dok taipei ni.. haa pasni tatau le mana pulakkan..