Tuesday, March 22, 2011

counting!!

Lagi 2 hari kawan2 saya akan datang ke sini utk bercuti.. hari pertama sampai harap cemerlang ya Mya & Ernie! follow aje apa yg aku tulis tu hehe..

Day 1 mlm dh ada org nk belanja deme dekat thai food.. so mlm tu kita boleh jenjln sekitar my house.. boleh sunting2 gambar kalau tk hujan.. :) Esoknya kome akan ku lead ke 101.. ha panjat la kome lelama sampai ke atas tu k!!

Weekend kita akan ke doremon / window on china satu hari.. ahad kita nengok munge.. then senin selasa rabu segala kita discuss di sini..

Harini me topup lagi ahyam dan brg2 dapur utk tetamu2 yg akan hadir.. balik je kawan2.. yaa ibu mertuaku pula sampai.. yeahh!!! meriahhh sekejap hidupku di sini.. :) InsyaAllah ada rezeki lebih.. nk bawa my mum pula dtg berehat di sini sebulan..

2 comments:

Blue Roses said...

dah tak sabar nih...huhuhuh..... taiwan here i come....

Ayu Katerina said...

hihihhihih welcomeee to taipei!!!