Wednesday, March 2, 2011

bila kita susah?

sapapun tk balas apa aku minta... korang susah time2 tu juga aku bagi.. aku berdoa pada yang maha Esa.. bukalah pintu hati kalian semua.. fikirkan pertolongan yg tuhan gerakkan pada hati aku utk korang semua dulu.. skrg bila aku minta? jgn kata nk balas msg aku.. tp diam!!! semua diam!!!

dah beli barang dekat kawan aku pun tk reti2 nk bayar.. aku nk bg duit dekat mak aku la reti tak!!!


mak.. semoga cepat sembuh...

5 comments:

Zara said...

naper beb? mak ko sakit? huhu
semoga mak ko cepat sembuh ek :)

p/s: biasalah tu beb..inilah hakikatnya perangai para peminta tolong saat susah..huhu

Blue Roses said...

sabar ayu... semoga mak ko sembuh cepat.... isnyaallah...

Ayu Katerina said...

ye mak aku sakit.. aku tukarkan dia dari hospital biasa ke pvt which is u know la the cost.. lepas tu kene tukar ubat baru.. so i need cash to give to my mum.. so aku minta la pada berhutang dgn aku ni.. rezeki dh ada tapi tk reti nk bayar kenapa??? kalau tuhan tarik balik rezekinya baru dia tau.. aku emel.. msg.. langsung tk jawab.. courtesy la balas balik.. nk bg 100 pun tade ke?? bila susah time tu nk duit time tu aku bagi.. lepas tu ada satu kes lagi dh beli brg dok hold2 payment.. pastu ckp nk bayar full.. pastu senyap.. bg mcm biasa juga..

Sella Shahbudin said...

smoga mak ko cepat sembuh..

and semoga2 "MEREKA" tu semua sedar and ada sikit hati perut la...hari2 dok canang kat org pasai cmana bleh dpt duit dengan mudahh...keja pun dah makin bagus..hutang hat berkepok tu pelan2 bayar la....

Ayu Katerina said...

tahnye.. buatnye mati esok.. or aku yg mati.. mmg aku tk halal de.. apa pun terjadi.. buat baik pun ada hadnya.. sabar pun ada hadnya.. makan tahun dh hutang.. apa kes nk diam2 plak.. no wonder la org2 yg berhutang ni tk penah aman aku tgk.. sbb org tk redha..