Tuesday, December 21, 2010

saya bukan penyabar!!

Tajuk tk boleh blah :P

Ok harini saya tk berapa sibuk so tiba-tiba teringin pula nk buat senarai brg yang hendak di shopping di Malaysia bila bercuti nanti hehe.. dah tentu la barang2 rumah.. my feveret ever!! walaupun hanya utk memenuhkan brg2 wajib di istana hinggap.. apapun ia tetap syurga yang perlu dijaga.. :) wonderla if aku betul2 dh settle beli rumah atas tanah sok.. yaikss!! verangan awal dh ni ehhehee

So far dh ada 13 brg dlm senarai bersama harganya.. semua brg rumahlah.. boleh ke gamaknya aku shopping dlm masa sehari 2 aje? haha tak mustahil kalau melibatkan hal rumah.. Alhamdulillah dengan rezeki dari Allah Taala.. bawa bersabar kate... huhuhu

4 comments:

Aizuddin Hanis said...

nak ikt soping...

P/s : ‎( A H 7 ): Bagaimana Membakar Kalori Dalam Badan?

Ayu Katerina said...

JOM!! ekekekekke ada cadangan tempat2 menarik sambil membakar kalori ni penting ni!! ekekkekee

Sella Shahbudin said...

bean bag sesuai gak weh... utk kepelbagaian..well..u know... ekekkee.....

Ayu Katerina said...

itu masuk list hal2 lain kekekeke 13 item ni adalah item yg besar spt lemari.. dressing table.. ekon.. carpet.. langsir so n sooo. yeahhh aku mmg soka bean bag ituu.. harusss ku cari kale pepel yawww tk saba!!