Monday, January 12, 2009

winter?

best?? mcm haremmmm hehehehe rasa2 kene fikir baliklah nak posting tak ke urop ke.. us kee.. rasa mcm nk mampos wpun baru iklim sederhana huhuhu probnya cpt benar aku kene serang batuklah.. demam la apa bala lagi tak tahule lepas ni.. segala mcm baju aku pakai... pastu malas tahap tk bley nk ckp pe la.. kalau boleh nk duduk bawah simut tu tk bangun2 hehehe

eh tk sabar aku nk keluar kejap dari taiwan ni.. nk rasa panas membahang kt negara sendiri.. bos lama kt wisma msg... suda kumpul ol geng nk ajak rewang masa aku balik nanti hehehe mmg bos best tahap dewa betul la mr.west ni! cumenya ish aku tk beli apapun lagi kt depa huuu part ni le rasa tk reti sikit..

smlm aku berkaripap ngan cah n pap2... best gile.. karipap is my fev la cah cumanya bila tk sihat.. aku kurang la sikit makannya.. but tq so much siap bekal lg utk aku harini... i lap u la laling hehehe.. minggu ni anak pap2 dan kuarga balik msia dulu... mati kutu gueeee weekend nnt.. but with my new mission ni kan... harap2 boleh la cover kesunyian tu hehe..

ok saya mau lunch karipap heaven ni...

6 comments:

Adrina Adi said...

karipap, pap2, mcm2 pap ada. hihi. batuk dah ok ker?

apakah mission itu? takmo kongsi ker?

cikwan said...

ko lunch kepap non,,wa dh sudah sarapan tadik..ahaks...ciannn.. dok sorang2 bebaik, aku pn maleh nk balik msia ni..kenduri pebala ntah kemana..menci ati ai!!..

p/s:-sedang saborkan diri...ahaks..

cikwan said...

dina,, ai nk g kl nih..mehla kita gather2?..hikhihkk

Adrina Adi said...

cikwan,
boleh jer. ajak itu aprilmint sama. bab2 makan dia suka benor ler. hihi

ruined sue said...

kat gang2 opis ko beli menda2 kat taiwan pun ok.. tapi for me, aku nak harrods gak.. hahahha

Ayu RMS said...

hahahahahhaa apa ke gila ko montel? hahahhaa