Tuesday, January 6, 2009

mission

sorry gurlss.. aku ada mission sikit sekarang.. tk dpt nk layan diri bercerita kt sini... dah reda saya kembali bercerita ya... cuma semalam saya tk sihat... sunday nite kene migrain dan demam panas sikit... so smlm restkan diri... thanks cah n adrina yg sgt concern pasal aku ni huhu.. jgn risau k... saya sikit ok.. :)

oh nk cerita satu kisah.. smlm tgh sedap tidur jam 3 ptg camtu tetiba dgr org menjerit2 .. pompuan.. mcm bergaduh la gitu tp suara mcm pakai mic... tetiba dgr lagi kuat dan kuat... terus aku jengah kt tingkap... sekali tgk ada satu teksi sudah slow... then tetiba dtg sorang awek cina ni meraung2 .. menangis ala2 hilang abg fadil (kes kt terengganu) hahahha dia terus langgar itu teksi.. bukan teksi langgar dia so tadak kesan apapun ahahhaha.. pehtu pehtu dah nama depan balai polis lg rumah aku ni.. so pak polisi ramai la kuar tarik itu awek masuk balai.. kuat lagi raung dia.. wahh meriah meriah... aku yg demam terus baik tgk aksi awek cina nk bunuh diri ala2 konon kene langgar teksi.. tp teksi tu dh budget kot dari jauh nampak org gila gaduh kt jln hahahahaha kelakar gilak! tk habis2 kes abg fadil... sampai ke taiwan pun ada.... (sapa tk faham kes abg fadil... tu kes gfren kt terengganu kene tinggal dek bf nama abg fadil sampai nk terjun bangunan) ha aku ngan faten itu ajela modal hahahaha

moral of the story... sapa2 jadi abg fadil ni kan... jgn lee suka suki nk blah tinggal awek ko.. tk larat aku nk tgk aksi bunuh diri depan mata aku aih! ishh tk pepasal drebar teksi tu suwey satu hari gamaknya huhuhuhu

6 comments:

Adrina Adi said...

tapi bukan ker kalau org cina mmg suka sgt terjun bangunan utk bunuh diri?

rumah ko tinggi mana beb?

Ayu RMS said...

kalau yepun jgn la depan mata aku huhuhu... umah aku tingkat 7 paling tinggi... hehehe n i kt tingkat 6..

Zara said...

erm...sian pompuan tu ek..kena tinggal dek bf...huhu...

Ayu RMS said...

huhuhu mcm org gila woo dia ngamuk.. tp nk tegelak pun ye hahahaa

kak zee said...

that's the power of luv - it can make or break a person.

take care - have a speedy recovery!

ruined sue said...

slamat berjaya dengan mission pengaman itu.. hehehe...