Thursday, January 8, 2009

berat

membuat satu keputusan yg separuh hati memang berat rasanya... tp keputusan untuk aku terbang semula tidak berat... mmg itu takdirnya... :)

ok.. ada meeting nk attend sat... will continue again later...

sambung....

eh menjadi persoalan le plak korang huhu tade apalah.. aku pun dh lupa nk citer apa... hahaha tp cukup ayat di atas membayangkan sesuatu hanya untuk aku.. korang tkyah tau le hiihihi mampos aku balik msia kene pelangkung ni karang huhuhu

baru lepas dinner lauk smlm hihihi donald my agent dtg tgk rumah.. asking the landlady to prepare the grill for me... gilak la rumah aku pintu semata.. bahaya le juga wpun kejiranan aku so far ok... alhamdullillah belum pernah dgr kes.. but mencegah lebih baik kan....

8 comments:

Adrina Adi said...

wah, suspen jer bunyinya. meh ler stori mori.

apa pun keputusan, kena ikut gerak hati jugak.

gud luck!

Zara said...

huhu..tentang apa nie? siut jek..suspen gue..kekekek

kak zee said...

waduhhhh suspension betul... sis cepat citer, tengok tu ramai yg tertanya...

anyway... i tink i can guess what it is... tapi tak tau betul ke tidak (ada kena mengena dgn ur future ..........)

Ayu RMS said...

mmg psl future... well izinkan saya simpan sendiri...

cikwan said...

jgnla simpan2 sendiri non, mana best!!ahakss..

Ayu RMS said...

hahahhahahaa

Zara said...

citer apa nie? story mory lah ngan aku beb..huhu..hehehehhe

Ayu RMS said...

tk ada apala frenn... memasing ni tah kenapa korang? hahahaha