Wednesday, December 24, 2008

dinner

picas with celia n tim... (ni bukan dinner smlm ye)

hishhh marah lak kengkawan sbb aku tk update hahaha ada kee gitu.. 2 hari kak yong korang ni attend dinner... balik dh jam 10 mlm.. letih tuhan aje yg tahu... dinner dgn MAS.. sangat happening.. grand gilas... huuu cina hensem mana tah dpt tiket free p LA business class lagi.. best gilak!! hahahaha

during dinner aku dok dgn celia.. sangat seronok bergelak dgn dia... ada byk gambar tp tunggu cameraman bagi la.. celia also busy today.... dinner smlm lak ramai lee amik peluang mabuk free.. mak aii iman saya kuat lagi ok.. pesen depa la dtg meja ke meja laga glass for nuyear what so ever.. baper kali telan ayo oren aku ni... hish letih bangun duduk bangun duduk.. ada sorang mamat ni taiwanese la.. insist me to laga2 glass dgn wine... heheheh celia ckp.. nooo shes holly hahahha getik aku dgr... ya la bukan semua org tau aku malaysian ke.. Islam ke... udah pakei pun sama aja dgn taiwanesekan huhuhu

harini kepala sangat berat sbb rasa mcm tk cukup rest.. mujur esok cuti... so selamat hari natal pada kengkawan kristian semuanya ya:) and selamat beristirehat utk kengkawan lain juga... bila minda dan fizikal sangat letih.. semuanya serba tidak kena.... maka itu saya sgt bingung dgn kenyataan di luar jangka yg selalu buat kengkawan confuse dgn saya...

9 comments:

Adrina Adi said...

yeay, dah update. penat aku refresh tau!

harap2 semuanya berjalan dgn lancar. ameen.

p/s : rindu la nak tgk gambo ko posing. kali ni letak posing maut sket boleh?

Ayu RMS said...

huhuhu peminat tegar ke apa ko? hahahha

Adrina Adi said...

ala letak ler. i loikee...

cikwan said...

hhuuu..fanatik ko dina..

non..1 hari jd halimunan kt ym...

Ayu RMS said...

have to maaa... huhuu

ruined sue said...

gambar baju harrods mana kak?? hehehee....

Ayu RMS said...

sabauuuu hahahahaha tunggu member ai email.. dia kata dah.. tk masuk le plakk huhuhu

Adrina Adi said...

sweetnya ko pakai baju kaler hijau tu.

cik wan,
fanatik tu tak la. tp suka tgk cara dressing. hihi. ala2 anne hathaway dlm devil wears prada. suka sgt!!!!

kate, jgn kembang sgt nooo...

Ayu RMS said...

mak aiiiiiiiiiiiiii sorry kengkawan aku tk bayar dia ye hahahahhahaha