Tuesday, December 9, 2008

crazy nite

my 1st crocs and againnn my new shoesssss hahahahhaa story later...

last nite bawa kakak2 saya ni berjln ke 101.. amik view waktu mlm.. snap snap picas.. sempat le beli belah sikit... sejuk gedi le juga huhuhu.... happening gilak.. anyway best gak sbb mlm keje org tk ramai.. tk sesak 101 tu.. n also dpt rest2 kejap kt tepi nuyork nuyork.... lepas tu sambung jln area mitsukoshi and hehehe sempat beli itu crocs... dh lama dh dok perati itu kasut.. akhirnya saya beli juge hihihi purple lagi... tomei gilas!
harini temujanji saya dgn haji ishaq maa..

14 comments:

ruined sue said...

sangat cute la itu crocs.....jelesss nih....

Zara said...

cute nyaaaaaaaa...huhu

Ayu RMS said...

kaso boya pertamaku hahahhaa

Adrina Adi said...

saiz saya 6 1/2 or 7 *hint hint*

:P



apsal aku tgk cam kaki budak2 tadika ni?

ruined sue said...

kasut pink ku sudah tak cute lagi sejak aku melihat kasut pepel itu.....

mesti cam debar2 kan nak jumpa tn.haji itu.. hihi...

Ayu RMS said...

hahahhha siap bg size nk gelak aku hahahahha.. eh tpkan aku pakai size 6 or 7 tp the crocs aku kene beli 8... sadis tak??? so better korang p crocs cek bebetul sblum i decide beli kepada yg bertuah hahahahah

ruined sue said...

promoter crocs bagitau kat ai dulu, mmg crocs kena pakai 1 or 2 size bigger than our actual size.. sebab kan dia kan ala2 kesihatan gitu.....syarat dia, ujung jari kaki tak bleh sentuh ngan bahagian tutup depan tu... kiranya masa jalan, kaki kita ada ruang untuk bernapas and bergerak.. itulah kaedahnya... hehehee....

Zara said...

kalau kena beli extra 1 or 2 size bigger dari actual one, aku nyer size berapa plak??? oh tidak..tidak...

Ayu RMS said...

hahahahhahahaha zara hahahahha 11 hahahahah the biggest foot i ever met hahahahahaha

kak zee said...

mmg crazy kita malam tu kan... tapi best dpt jenjalan & yg best dapat kasut crocs... my old crocs dah 3 tahun... so high time lar kan utk tukar.... but yg paling sadis malam tadi kan.... letrik trip tapi tak terpikir nak upkan balik.... kan dah rugi.... hahahahah

Zara said...

siut jek ayu...dediam lah wei..malu aku! wakakkakakak

Ayu RMS said...

huhuhuhu takpe sudah dibalas harini emailnya kakak hehehehe

Adrina Adi said...

camtu ayu ko belikan saiz 8 la ek. hehehe.... (aku rasa aku yg bertuah tu)

Ayu RMS said...

hahahhahaha mungkin hahahahha