Wednesday, November 26, 2008

tq cik wan

today saya domam sikit.. tp batuk tk hengat... selsema pun teruk sampai nk bernafas pun susah specially time nk tidur... citer ngan cik wan masa kt opes then member ajak gi clinic la mlm ni... ish memula riso la.. takut le plak... hihihi cik wan ajak jejuga.. then okla since tk penah p spital sejak dok sini.. n nnt sapa pula nk ajar p spital kan...

balik koje masak sikit sbb harini langsung tk makan makanan berat.. kt opes cuma menum ayo teh ngan harh brown.. goreng 2 tp makan satu aje.. tk lalu sesangat.. so mlm ni paksa diri makan nasik sikit n goreng ayam aje seketul.. jadilah buat alas perut.. jam 715 kami g spital sebelah umah aje.. mudah sungguh ER kt sini.. pastu tunggu pun kejap jek.. cek pun bebetul cek.. demam tk teruk mana.. cuma batuk n selsema aje.. dr bg 3 jenis ubat.. 2 ubat biji (demam n selsema) n 2 botol ubat batuk.. kene makan 4 kali sari.. kalau domam tk kebah 3 hari gi la semula ke spital which is ok kot hihihii takut aku kang masuk spital lak sapa nk jaga.. ish temah tk sanggup huhuhu tp itulah.. spital sini maaf la ye.. bagus bebenor dari spital siamang putrajaya tu!!

ok saya udah telan semua ubat2 tu.. dh nenong kepala.. perlu bantal utk rest... harap esok saya segar kembali... esok katanya lagi sejuk... kene prepare bebetul segala baju nk pakai.. nampak sgt komannye badan.. baru sejuk sikit udah tk tahan... anyway cik wan.... tima kasihlah nyusah aje bawa saya p spital ye... tima kasih amik berat pasal saya ni... jasamu ku kenang huhuhu... nnt sihat saya nk gomol anak pap2 tu semua... skrang kene jejauh kang jangkit jenuh mung nk jaga pap2 hihihihi...

utk kengkawan dan kak zee yg hari2 or kadang2 jengah perkembangan saya di sini... tima kasih doakan saya.. jiwa saya sudah ok.. biasalah, tade manusia yg gembira sepanjang hidupnya... :)

13 comments:

ruined sue said...

ko spital jengka pun penah berumahtangga kan?? hihi....

Ayu RMS said...

boprenku jauh benau huhuhu

eii cik sella jahak hagham tk jengah aku kt spital jengka masa tu hihihihi ampeh!

harini saya ok sikit.. cuma kepala bengang la.. huhuhu ubat batuk ni mak aii kuat gilas.. aku tido mcm haper huhuhu

Kak Zee said...

hmmm... did i read correctly?

take care dear... ;-)

Ayu RMS said...

depa usik aje la kak zee.. jgn percaya 100%... gurau kengkawan hahaahha

ruined sue said...

hahahhahaa.......nak gelak kes spital ngan kes bopren skali.. hahahhahahha

kak zee said...

cet... tipah tertipuuuuuuuuuu

amick said...

rajin2 ler makan ubat...boipren jauh nak tolong jenguk hihihihi

minum honey + air suam dengan lemon laaa winter2 ni bagus utk panaskan badan dan treat batuk ko tu sekali

Anonymous said...

ehhh amick tu aku la

cik d yang gebu dan montel :p

Ayu RMS said...

ish ish siapakah sudi jd boprenku ha?? pepandai aje korang ni huhu

hiii diam2 ada blog eh.. baru nk ckp eh...ampeh! heheheh anyway goodd.. keep writing si montel gebu!

Anonymous said...

kalau doctors kat sepital tu macam Mcdreamy in Greys... hehe saya nak duduk seminggu ye.

Daliey

Ayu RMS said...

uih if gitu ai pun nk dok.. tk sakit wat2 sakit hahahahah

Anonymous said...

Genial post and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Anonymous said...

Opulently I assent to but I contemplate the collection should secure more info then it has.