Sunday, November 2, 2008

ngomel sikit

wah harini byk isu menarik dlm news... nk komen sikitlah...

1st pasal isu aziz seman nikah 'ustazah'... memula dulu baca alhamdullillah... kawin balik bang ajis ni.. muda belia lak tu 22 years old rite.... cantik.. manis... ustazah lagi.... since gue tk di msia.. baca2 ajelah di ruangan gossip kt internet ni kan.... tp bila timbul isu dia dh ceraikan that ustazah because of status yg masih dlm edah... mak aiiiiii apa sudah jadi??? yg nikahkan ayahnye.... yg saksi bapa saudaranya.... nikah ditempat wanita itu.. apa tk ada yg tahu dia dah nikah ke dulu??? takan tak ada yg tahu... n masih dlm edah lagi... masyaALlah apa nk jadi??? benda simple aje... koman gileelah ... n lagi satu.. itu bab agama tu... takan that so called ustazah tu tak tahu diri sendiri??? udah bersih udah clear edahnya?? rasa nk pelempang dgn org2 yg suka main bab remeh mcm ni.. memalukan...

2nd.. isu member2ku di serbia kene panggil balik dlm tempoh 48 jam sbb diusir keluar oleh pihak serbia kerana KL telah mengiktiraf kosovo sebagai sebuah negara... goshh kesian juga mereka... cepatlah keluar... serbia ni jgn memain.. kang ditembak bunuhnya sesia... wpun embassy tetap terjamin tp kalau org dh marah... jgn memain.... kalau dulu sampai org gelarkan.. jahat mcm serbia... huh masih tersisa kejahatan mereka menyembelih umat islam bosnia dulu... semoga semua staff di serbia selamat.. amin.

3rd.. mlm ni penentu kejuaraan F1... apsal la final kt brazil nun.... tk daya le saya nk tunggu jam 2 3 pagi nk tgk final.... dah la penentu kejuaraan dunia... mcm last year my feveret team mc laren n the driver lewis sekali lagi mendahului... tp kalau kalah mmg tk dpt la jadi champion.. adoi adoi harap2 this year lewis dpt tahta tu! driver termuda di dunia.. yehaaa seronok kalau dpt tengok dengan lelaki... sbb mereka pandai jadi commentator kedua selepas tv hehehe time ni saya betul2 rindukan figura seorang lelaki... jiwa saya sudah serasi dgn EPL.. F1..Tennis dan beberapa kejohanan dunia termasuklah golf.. :)

4th.. shahrir samad ckp org Malaysia tk suka rebat yg diberi tu??? betul ke??? huh!!!

2 comments:

adrina adi said...

lain kali sila tulis betul AZIZ M OSMAN. penat perah otak sapo laa aziz seman ni. hehehehe...

rebate? huh.. i like la dato'. hehe..

Ayu RMS said...

hahhahaha kene sedas soalan dari aku eh hahaahaha

seee jawapan rakyat like!!!