Tuesday, November 18, 2008

boot lagi

Today i went out for lunch with celia.. celia is my goodfriend now.. kami lunch kt Kunming (local food and halal).. makan nasi dgn sambal udang which is demmmm good and niuro curry... siap order capati satu cicah dgn kuah udang sbb kuah dia byk dan sangat lazat.. teh tarik dia pun superb.. and the lauban also sangatla menjadi2 gatainya... huhuhu

kami siap kuar awal sbb bos memasing tk ada.. oh celia is secretary to mas area manager (mr. sufian).. walaupun her age dh 40++ but she look so young and pretty.. also sangatlah helpful.. ckp aje nk minta tlg apa... time2 tu juga dia akan buat... and takat nk beli tiket gi memana, selagi boleh dia akan dptkan paling murah just for me... huhuhu sangat seronok dpt kawan local mcm ni... sempat lagi kami plan nk jln ke korea next year.. harap2 jadilah...

settle lunch we went cuci mata dkt asiaworld.. ada anniversary sale... aku dh rambang mata dkt coach area... 50% off ok.. sapa nak boleh order.. tp limited sikitlah... not all.. aku dh kenan satu.. tgh mikir2.. kang nak esok aku cekau le huhuhuhu mall tepi opes je ha hihihihi... sabar ajelah! kuar masuk ninewest.. the shoes also make us crazy....

then gi local brand shoes area .. mak aiiiii the bootsssssss make us crazy n crazy again!!! singgah satu kedai ni kami test boot kt situ... aku dh kenan yg grey more to white color sikitlah... cun gilas.. lembut lak tu.. tp tadek size la plakkkkk adoiii.. boot tu size celia 36.. n me size 38.. adoih adoih.. tp sbb patern tu cun gilas.. aku amik juga satu.. kaler dark green (mcm color lumut) tp dr jauh nampak hitam sikitlah.. tk apala.. janji cantik.. pakai ngan skirt g keje mmg masuklah.. but i like the one that celia took... ayohhh celia dari tanak beli dia lak sangkut.. so harini both of us beli boot baru... nnt nk pakai sesama hahhaha gilassss.. ermm harga?? huhu dari nt3000 sumthing.. dpt harga nt1200 (rm120) gitu ajela... camne pun pasni aku nk gak cari yg celianye color tu..

cuaca harini semakin sejuk... dijangka esok dan esok lagi sejuk... ni yg buat tk tahan nk pakai boot ni hehehe

9 comments:

ruined sue said...

saya nak coach wallet as wedding gift.. muhahaha...

Ayu RMS said...

mak aiiii mak aiiiii.. ermm boleh.. nnt ai pas kt member ai.. u go n take ya hehehee

ruined sue said...

whoaaa....cinta banget kat ko...

Ayu RMS said...

ceh .. aku bukan les.. tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (baca fatwa beb.. pengkid haram woo hahahahaha)

Zara said...

aku mau itu coach juga...ahaksksksksk

Zara said...

letak gambo celia beb...

cik.yati said...

tingin plak pakai boot..tapi cam panas je pakai kat KL ni..gambarnya jgn lopa ya ;)

Adrina Adi said...

mana boots nyer?

Ayu RMS said...

uihhh sabau sabau.. gambau ada amik dh pagi tadi.. kalau rajin ai letak kejap lg..

bebudak coach... nnt ai p jln tgk kalau ada lagi ya hahaha smlm aku tgk mcm semut org kerumun area tu!

pakai kt kl? mau tebakar kulit dlm ko haahaha