Thursday, October 30, 2008

sesak napas hehe

tade papelah.. harini a little bit busy... esok ada acara international food promotion kt hotel sebelah office and of course aku akan hadir utk acara tersebut... office terbangkan sekumpulan penari kebudayaan dari yayasan warisan johor... also 2 chef dibawa khas dari malaysia by tourism office... ada 2 acara besar di taipei which is food promo and ITF (travel fair) ala2 matta fair tu le... masa ni nk tempah tiket gi jepun ke.. korea ke... haa bolehla nk view..

i got invitation from MAS for ITF dkt TWTC.. tp malas le plak nk pegi... sbb majlis tu time keje.. majlis utk food promo petang and wajib la temah hadir.. keje sambil berhibur boleh huhuhu lgpun seronok juga nk tgk dancing2... n rasa masakan pure malaysia by our chef tu... and of kos la acara bergambar temah and kawan temah akan berlangsung lagi sekali ehhehee

seronok eh kalau dpt p jengjln sekitar asia ni sekejap... ermm will think about that!
(bunga2 sakura semakin dekat di hati...)

6 comments:

adrina adi said...

chef wan ker? ke orang lain?

Ayu RMS said...

uihhh chef hotel2 ajek... chef wan kalu habis duit gomen karang hehehehe dia kan setarap oliver doh hhehh

cik.yati said...

kalo ke jepang ..kim salam sama itu nenja :p

adrina adi said...

ehem2.. aik ada hati lagi ker? eheheh... jgn marah arr!

cik.yati said...

tak marah la

err kim salam kat mr hasli yer :p
jgn bad mood kat mr hasli nanti tau :p ...huhuhu

adrina adi said...

mr hasli kem salam balik. weh, nak borak sila la on ym yer. ni blog orang. hehehe