Tuesday, September 16, 2008

kawan baru

huhuhu just now dtg one couple hantar kawan baru saya ... funny masa tu tgh video call dgn seorg teman.... bukan apa... amoi cina ni kagum dan teramat kagum dgn video call yg aku tgh buat dgn teman di latin hahahhha boleh dia pula yg melambai beria kt my lappy... terjenguk sana terjenguk sini nk tgk org dlm lappy tu haahaha yg teman aku ni pun kan main babai2 sama kekeh2 aku gelakkan amoi ni lah!

oohh hehehe diorg dtg hantar new tv to my house... besau le juga... so okla ... next time boleh layan tv and siap dvd bagai.... huhuhuhu nk kene arrange balik susun atur kt situ.. mcm dh tk kena pula jadinya... bila mood nk kemas rumah ni dtg eh??? sangat2la malas skrang ni...

HBO tgh citer click best la pulaaa

and star movie tgh tayang my fev movie... the rock! haruslaa telepas abg cage ni huhuhu

4 comments:

Ahmad Zaharim said...

ayu, masukkanlah banyak2 sikit kisah-kisah dan pemandangan kat taiwan tu.

you have a simple and frequently updated blog. dah abis dah saya merayap dalam blog ayu.

oh, thanks for putting a link to Dock Zack on your blog.

Ayu RMS said...

hehehe sure doc... nnt saya update gambar taiwan ... bukan tk ada... ada cuma gambar2 tu masa awal2 dulu... hehehe nnt saya start jln n letak semula the beauty of taiwan..:)

doc also berbakat! kagum seh hehehe

ruined sue said...

pasni try video call ngan monitor tv.. lagi besar gabak.... ;-p

Ayu RMS said...

kawan.. perli nampakkk haahahhaa