Friday, September 26, 2008

apa kena hati ini?

sudah hampir raya... pertama kali dlm hidup aku menghampiri raya berseorangan... tanpa lagu raya.... kuih raya.... ketupat raya... suasana raya apatah lagi.... tapi hati ini biasa2 aje ya... sedikit sedih bila rindu pada mak.... pada kakak... juga pada anak2 saudara... apakan daya... masih aku ingat pagi raya pertama selepas arwah abah aku pergi... seksanya batin tuhan aje yg tahu.... maka dgn itu... biarlah aku menjauh dari semua org di hari raya... supaya duka ini... tersimpan kejap di sanubari...

sebagai tanggungjawab setiap tahun... ku hulurkan semua duit gaji bulan ini kepada mak dan anak2 buah.... bergembiralah kalian semua dgn sedikit ingatan.. rezeki ramadan... aku dpt kenaikan di perwakilan (tukar band) also tunggakan 3 bulan.... tak tahu nk dibelanjakan di mana... ptt ke urop dah aku kenselkan.. semua pening dgn tindakan aku.... hati tk tenang camne nk jln... tahla.. berckp dgn hati mmg memeningkan hehehe...

7 comments:

ruined sue said...

semoga syawal ini membawa sinar kebahagiaan buat ko..

+ INA + said...

sayu plak aku baca di pagi2 jumaat ni, btw kuatkan hati yerk!

Ayu RMS said...

terima kasih... doakan aku bahagia ye sahabat2....

najmir said...

salam aidilfitri... take a good care of yourself...

Anonymous said...

I think its a good decision to stay away if you know you cant handle it. Only you know yourself better kakakay.
Wishing you all the best. Aidilfitri is a day where we celebrate a victory and you yourself have a victory to celebrate. Walaupun payah, You have survived dugaan Allah pada kamu so far, alhamdulillah. Thats a victory

*air kiss* peluk cium dakap tak sangga sangga ni ;)

DalieY

Ikin said...

jgnlah sedih-sedih...sabor jer...dugaan tuhan...ada hikmah tu...

Ayu RMS said...

terima kasih semua..... salam aidilfitri juga maaf zahir batin dariku :) muah!