Thursday, August 7, 2008

tom yam

smlm balik aje dari keje aku masak tomyam ayam.. letak sikit kulat2 n lobak merah.. buat air oren segelas... goreng ikan apa tatau sekor.... sementara nk tunggu time berbuka.. call kakak... borak punya la lama sampai terlupa nk bebuka.. sedar2 715 pm mak aiiii sejam lebih borak... and almost 20 minit aku terlupa aku kene bebuka huhuhuhu.. letak phone terus lari teguk air ....

harini aku akan berbuka benda yg sama since smlm aku masak tomyam tu agak byk... okla tk penat sgt nk hadap api... cuma nk goreng ikan aje sekor... seronok juga puasa... mlm aku dpt tidur... at least aku tk berduka sangat...

harini ya a bit bz mcm smlm update senarai nama jemputan utk national day.. penat sgt2.. tp gagah juga hadap pc ni sbb if tk buat nnt lg lambat nk siap... tension kt benda2 remeh bab keje ni pun byk... namapun dunia keje ek... camne pun ada aje masalahnya...:)

well to my beloved fren.. i know esok u r gonna change to sumthing new...something good... gud luck for u.. and wish u all the best and happiness forever... i hope i can do that also.. one day.. one fine day...

1 comment:

ruined sue said...

thanks fren... yes... today saya jadik org baru.......a brand new me... hehee...