Thursday, August 28, 2008

tadaaaaa


sure frust korang ingat apa??? hahahhaha my fev xtvt dooonnnngggg.. tq linda :)

7 comments:

cik.yati said...

laa baru nak baca ayat2 cinta ke? :p ...besh giler aa buku tu..buku abg ramlee tu sama ke gan cinta sang ratu?...

ruined sue said...

cehhhhh.... tak menjadik betoi tilikan gue.... kena pegi bertapa balik nih.. hehhee...

ayat2 cinta tu, i watched the movie...sgt beshhh...

Azrinah said...

yu, aku pun dh stat mengumpul/membaca novel ahaks..klu ko ada kat sini leh share2 kan
pstt klu ada buku2 best bitau la, aku pun bukan tau, belasah je mana yg agak sedap nk dibaca

Ayu RMS said...

cik hijau... tu trilogi dia la.. sambung after cinta sang ratu.. dok msia tatau ka?

cik eila... try n error ok hahahaa

cik ina.... nnt aku bagi ko list!

Azrinah said...

tq..tq.. tk perlu la pasni aku nk tercogok kat MPH tu berejam2 menelek buku mana yg best hehehe

Ayu RMS said...

utk cik ina... ko p cari BAGAIKAN PUTERI... CINTA SANG RATU... HIJAB SANG PENCINTA.. ramlee awang mursyed.. cukup itu dulu... nnt citer kt aku hahahahaha

cik.yati said...

temah..kawe bukan tak tau..cume konfius ja :p..lagipon abg ramlee punye tulisan manaleh miss, dah baca ungu karmila?..seram giler, ketakutan aku baca...