Wednesday, August 27, 2008

nasi lemak day 2nd

today jualan nasi lemak lagi.. sangat2 laku... tk dpt nk bantu apapun since aku bz dgn keje lain... harum semerbak opes... ngan badan memasing bau nasi lemak hehehehe tahniah lagi skali kepada perwakilan! good job!

keje saya sedikit menurun since bos saya dh suruh sikit local staff buat keje2 menaip... lega sangat2... dia kata muka aku sembab dan nampak mcm nk sakit.. dia takut nnt masa national day aku tk boleh attend plak.. ha tau pun risau bos... yg ko bg aku keje mcm nk membunuh pesal? hehehehee okla apapun hanya bulan ini... :)

nampaknya saya telah buat satu lagi perubahan besar dalam hidup....

7 comments:

ruined sue said...

whoaaaaaaaaaa?? apakahhh itu???? jenggg...jengggg....

adrina adi said...

rasa mcm nak teka. kang salah, aku lak kena bambu... hehehe...

jeng jeng...

Ayu RMS said...

ni apa jeng jeng ni.. apa kene ngan citer aku eh??? ce ce aku nk tau gak hahaaa

kipp said...

suspen nyer...jeng..jeng...jenggg

Ayu RMS said...

a ah aku pulak rasa pelik... ok nk jeng jeng juga.. tp ehehehe aku tau korang suma penyibuk punya kawan2 hahahhah ziiip mulut i!

ruined sue said...

cehhhh..... tak kira... nak sibuk gakkk...kongsi2 la kat kengkawan sama... nak tumpang happy nih....

emmm... apakah???

Ayu RMS said...

lalalalalala