Friday, August 1, 2008

hungry

sungguh berani harini dtg office lenggang mak minah aje... bukan apa.. smalam pepagi aku goreng beehun sebungkus.. so bfast.. lunch n dinner aku hanya makan itu aje... mmg sah aku leh jd jutawan cpt huhuhuhu so today plannya balik karanglah baru masak nasi.. cuba utk makan ringan2 aje siang ni... tp baru kul 12 thari aku dh kebuluran.. huuuuu dh baper gelas air aku teguk.. dan baper ploh keping biscuit aku cecah.. adoii tk sabarnya nk balik....

gi bank amik duit.. sempat singgah kedai sebelah beli chips.. kaedahnyaa tk bawa bekal.. gatai sgt2 amik ko cik kak! singgah jumpa celia n wendy to settle few things.. alhamdullillah dpt harga yg amat murah...

berat pula rasa kepala ni.. ngantuk pun yer.. lapau toksah ckp... tp sesekali hati terasa ngilu bila pandang wajah seseorang di tepi komputer ni... ntah bila aku dpt mengenang tanpa perlu menitiskan airmata... sungguh saya amat rindukan dia.. dia yg terlalu jauh utk dicapai.. yang dah tk boleh dicapai..
selingan.. aku dh hampir dpt figure ni semula!

7 comments:

Azrinah said...

haihhh.. tekejut aku .. ingatkan gamba ko terkini kat sana..tkmola kurus sgt.. cam skangkan lebih cantik

Dhira said...

kurusnya...kurus takpe tapi jangan la sampai jatuh sakit

Ayu RMS said...

sakit di dalam org tk nampak.. mana mungkin aku sorok bila kesan luarannya seperti itu..

belum dpt ubat pengubat jiwa wpun aku sudah boleh ketawa seperti biasa...

ruined sue said...

hehehe...zaman ni kena tiup angin pun buleh terbang.....

ko jgn la sampai skeping camtu.. nanti lentik2 suma ilang.. heeheh

Ayu RMS said...

hahhahah lentik hilang p lah! ada sgt pun payah hahahah

adrina adi said...

meh kita tukar badan.. hehehe...

Ayu RMS said...

hahahahaha jgn la ko harap badan yg mcm ni.. duka aje yg lebih.. gembiralah selagi boleh ed..