Monday, August 4, 2008

dinner

just had my dinner... simple aje.. sambal tumis telur aku masak smalam 2 biji belah 2.. siang tadi aku bawa bekal sambal telur n goreng ayam seketul... utk mlmni aku makan sambal telur lg sebelah n goreng kunyit udang sikit... bekal utk esok.. sambal telur last with udang kunyit yg ada lebih sket...well, aku hanya makan untuk hidup.. tiada lagi istilah fud heaven bebeh! kerana fud heaven adalah hanya dgn dia... :( sesekali aku rindu sgt masakan di msia... udah terasa kesedapan ikan siakap 3 4 rasa.... kuah2 kari mamak yg penuh pinggan.... goreng pisang di petang hari.... kfc (zara anti betul if aku ajak p kfc huhuhuhu) and the most important thing is.... nasi ayam hainan di bb... gossshhh baru pas makan citer makan ek!

ermm ni jus feveret saya di sini dan ayam masak kunyit kesukaan siti suhaila shahbudin!

4 comments:

adrina adi said...

bagus2.. bawa bekal. ini macam kalu, setahun ko dah jadi jutawan nyah!

hehe.. gurau jer.

ruined sue said...

whoaaaaaaaaaa.... ini cam kes balas dendammm nih.... yeahhh.. aku amat menderita melihat ayam goreng kunyit itu!!! ;-p

Ayu RMS said...

kekekek disebabkan aku tk leh makan luor macam korang2 suma.. aku tepaksala memasak kegemaran korang supaya korang tension kekekeke.. tah naper lidah aku ni tingin lg nk makam tomyam! adoiiihhhh nk kene p welcome cari kulat sket lah..

dina... leh la nnt aku bawa ariq naik kete mini huuuuu bila ek nk tempah?

Zara said...
This comment has been removed by a blog administrator.