Saturday, August 23, 2008

bon voyage my little moshi moshi


today my japanese neighboor dh cek out dari rumah mereka... harini dorang transfer duduk hotel since esok akan terbang balik ke jepun setelah lebih 4 tahun duduk di taipei.. smlm aku berborak kt umah dorang sampai jam 11 mlm... main2 ngan alex n haluna sambil tgk citer jepun.. alex duduk atas riba aku while haluna nyandar kt tepi sbb cite jepun tu.. citer antu ju on haahahahaha

yumi sempat nangis2 sbb sedih.. adoi part ni aku tk berapa gemar.. mmg aku sedih.. tp aku susah sgt nk nangis tanpa sebab... i mean aku tk suka start nangis.... so macho2lah wpun hati tk teguh manapun... mmg aku cpt nangis skrang tp bila sorang2....

ok td jam 3pm alex ting tong ting tong... nk jln dah... so aku ikut antar sampai ke gate since byk bag diaorg... hubby and anak2 naik taxi with bag yg penuh.... oh paling touching bila haluna nangis teresak2 masa kt gate... nangis mcm kene pukul gitu..alahai......lepas tu me temankan yumi jln kaki sampai hotel... dekat aje sebelah my opes.... hantar sampai kt traffic light aje.... then kami pisah kt situ....

good bye my fren... take care n will see u again maybe in japan... hopefully one day... aku akan bertemu mereka sekeluarga lagi.... gonna miss all of u so much!

1 comment:

adrina adi said...

sayonara... comey jer budak dua orang tu.