Thursday, August 21, 2008

akibat mengamuk

wah pepagi my local staff tanya ayu ada lagi nk translate tak... nnt saya buat ya.... then bila bos suma masuk meeting... dia dtg.. ayu kita buat sama2 ya... lg cepat loo... waa harini saya senyum sbb keje saya berjln lancar aje... bgs juga bila naik antu sesekali eh? (wpun rasanya kerap naik antu) huhuhu mmg betul LRS ni jgn dibagi muka.. lemak! tp tk leh gado sgt.. kang habis lari mati aku nk cari translator.

kejap lg nk p cari gift kt asiaworld.. jiran saya dh nk balik jepun.. dh 2 kali dia bg gift .. so kejap lg nk cari satu la and also for datin thu yg akan balik next month... dorang sangat baik dan sewajarnya aku mengingati mereka2 itu... :)

4 comments:

ruined sue said...

depa ingat org baru, bleh wat main la... padan muka depa.. hehee....


smlm i aku tengok brita, angin ribut apa tah dari filipina kot...mungkin menghala ke taiwan today....jadik ka??

Ayu RMS said...

ya itu namanya typhoon nuri... masih on da way.. sonot weh kalau cuti lg hahahaha

adrina adi said...

hehe.. camner ek ko naik antu? takper, naik antu pun still maintain ayu kot..

Ayu RMS said...

hehehhee if ko tgk masa2 aku baran.. aku rasa ko sure tarik diri dr nk jadi kawan aku hehehee err syella know...