Wednesday, August 20, 2008

20082008 ~100 day

100 hari dh berlalu tapi ketiadaan dia masih terasa baru smlm terjadi... wpun mcm2 benda aku buat utk penuhkan diary hidup... bila sampai waktu tidur... bukan semudah2nya aku dpt lelapkan mata...

dgn seseorang aku meluah penyakit jiwa ini....

utk record kawan2 yg sebok le tanya aku hidup ke mati... hehehehe aku bz amat dh ni... baran toksah ckpla... kalau aku ckp dgn madam aku pun aku tunjuk naik angin... inikan takat local staff yg berkira pasal keje... minggu ni adalah minggu aku tau.. jadi bahan umpat local staff... aku duli apa!

2 comments:

adrina adi said...

hah, baik aku abaikan ko seminggu dua ni. ekekeke.. takut ko rindu kat aku plak.

okay, anyway, take it cool ok. jgn marah2 nanti cepat tua.

anyway, kalau free tu buzz ler aku.

tata

Ayu RMS said...

rasanya skrang aku tk dpt elak dari tk berckp ngan ko.. kekekee aku perlukan kawan2 utk happpy.. plssss dont leave meeeee uwaaaaaa