Thursday, July 24, 2008

sunyinya hidup..

diary today...

bangun pagi.. mandi.. tgk pokok2... 830 am jln ke opes...
sampai opes kejap aje bos sampai.. today aku menyampah sikit kt dia... byk cekadak! even my local staff pun rimas... dianye kemahuan tu kadang2 pelik sket.. tp dia baik tu ajela..

thari jln ngan alice ke asiaworld.. summer sale is very2 wow!!! tp... aku tk ada mood nk membeli eventho today is pay day...:(.. i just miss him... last aku berjln ke bank sebelah opes dgn duit sekepuk.. bank in ajelah... tatau nk guna utk apa... ermm mcm tk caya 2 bulan gaji tk pakai.. duh! mmg aku belum berada di dunia nyata...

balik dari bank bos tk masuk rupanya.. borak2 ngan eila buat lepas tekanan... settlekan surat2 utk national day... 530pm gerak balik rumah... singgah 7 eleven bayar bil... sampai rumah terus terkam tgk pokok2.. sian dorang seharian tk rasa air.... sedangkan aku ni tk tahan panas.. inikan dorang ek.. bg menum byk2 supaya dorang sentiasa temankan aku.... :)

lepas tu masak nasi sikit.. ermm 2 hari dh rupanya aku tk makan nasi... makan main2 aje skarang ni.. goreng ayam buat ayam masak kicap 2 ketul... makan sikit pastu tgk tv.... sblum aku nangis.. aku on internet cepat2 cari kakak kt ym.. syukur dia ada dok layan forex... ni tgh borak2 sambil tulis diary... kakak tk tahu aku rindu sgt kt dia... dan tk ada siapa yg tahu... aku tgh sebak menahan sunyi yg melampau....

1 comment:

adrina adi said...

u can count on me too... take care friend!