Monday, July 7, 2008

GO TO HELL!! RAJA!!

well aku amat marah dgn seorang manusia yg nama depan dia RAJA! &X$#@$ la kau jantan sial!! aku tak tahu lg nk ckp mcmanan manusia ni boleh hidup. ko tau tak aku benci@meluat@menyampah and if can aku rasa nk ludah muka kau!! kau ingat aku mcmni aku nk jatuh cinta tunggang tungging dkt kau???? kau ingat dgn kebaikan yg ko tunjuk selama ni boleh beli aku???? jijik ko tau tak!! jijik!!!

630 am call my digi no.. dgn suara mcm X&*&%.... buat aku rasa nk bunuh diri time tu juga.. ko tau tak trauma aku menerima panggilan di waktu yg tk sepatutnya masih bersisa! ko apa tau! ko tk ada perasaan.. ko tk ada rasa malu.. bila aku tanak langsung layan ko.. sisa sabar aku utk manusia bernama raja ni dah 0!! ko ingat.. one day ko akan jatuh.. ko ingat tuh!!

7 comments:

ruined sue said...

gila gatai jantan nih... meluatnyaaa.....

Ayu RMS said...

tah.. mcm nk jd pembunuh dh melayan kebencian aku ni!!

adrina adi said...

kate kalau dah marah.. hehe. well, laki macam ni ko kena ajar skit. kasi sebijik, biar berkesan hingga ke akhir hayat.

Ayu RMS said...

itule...aku dh tinggalkan 2 pesanan utk disampaikan kt dia. harap2 dia faham

ruined sue said...

ad..kalo ko tengok jantan ni, ko pun sure nak muntah.. very da gatai! haahah...

Dhira said...

ler mamat ni,ingatkan lepas ko pi taipei senyap dah...hampeh

Ayu RMS said...

huuuu menjadi lagi ada le cik d oi... aku ni tinggal tk balik parang aje lagi!

smalam ada one more sms from bullshit ppl!! mmg aku akan amik tindakan ASAP!