Friday, July 25, 2008

asiaworld

alice ajak kuar lagi skali coz terasa mcm harini big sale.. lah boleh camtu... sbb bos tk ada.. ikut ajelah... n mmg.. all kedai got 80~70~50% less! gila eh sale??? aku rasa aku tk penah nmpk kt msia sale camtu.. bukan cekainye kedai lak tu...

tak tahula nk beli apa.. heee dari asal tgk baju.. nk tau aku beli apa.. hik!:D rahsiaaaa berat aku mengheret benda alah ni bawa balik.. nk kene ajak driver anto balik umah la karang... mau 20x benti if aku heret jln kaki... yg kelako alice nampak aku amik.. dia pun amik gak skali huuuu tp dianye tokei antar p umah next week.. aku pun tokei nk antokan tp sbb lambat aku tk kira aku nk bawa balik sendiri ajelah.. lgpun aku aje yg boleh guna driver hik hik hik... alice penyabar tkpe huhuhuhu

malam ni leh buat operasi kegemaran... ermmm apa lg ek nk buat kt umah tu.... ermmmm

3 comments:

ruined sue said...

whoa.. beli menda apa tu??

Ayu RMS said...

huh gila laju! nnt aa balik snap hihihihi

Dhira said...

errr ko beli mesin nak berlari dalam rumah ke apa ni kekekeke