Sunday, May 11, 2008

Happy Birthday Ayu..Sayang..B...Kate and Kay

tu suma panggilan utk aku le..


story of the day ok... morning 10 am i bangun dari katil .. xtually jaga awal tp sbb hujan.. rasa malas sgt nk tolak simut... lepas mandi call faten tanya pasal planning we all harini... dia ckp on je kak sbb dh semangat nk tgk bunga.. i ok jek since i lagiii bersemangat dek non.. sbb harini rajin so temah goreng beehun for lunch... faten dtg lepas zohor.. kami lunch kejap then kuar.. kami amik bus naik ke yaminshan.

sampai yaminshan terus cari camne pulak gayanya nk ke tempat bunga2 tu??? adeih tgk map suma tulis cine. haiyaa wapucitauuu.. cuba tanya drebar bus.. dia pun english meyauu adoiii pastu tetiba tenampak satu family ni... anak dia tgh pgg carla lily... ha terus tanya dorang camne nk pegi tmpt tu... pastu drebas bas pun pahamlah yg kami nk ke situ kekekeek dia ckp tunggu kt sini karang ada shuttle bus naik ke situ.. ohhh then oklaaa kami wait for another bus kecik utk naik ke atas bukit hahhaha best best..

beria la berjln cik temah berdua ni dgn selamba tk bawa apa jaket pun! dgn hujan.. angin sejuk.. serupa nk beku urat sarap semua.. sabo jekla... kami cek sana sini cari kebun bunga n jumpa la satu heehehhee terus terkam sama itu abg bunga.. dia tanya nk petik sendiri tak.. then dia ajarlah... cewahhh beria seronok le aku.. tp ampeh aku leh cabut satu aje haahahha the rest adik faten yg cabutkan... tk kuat la tangan temah ni huhuhuhu

sambil cabut bunga... rosakkan bungaa opppsss kami snap beberapa keping gambar.. tk kira la hujan ke apa ke.. janji gambar mesti ada.. dh la mencabar gile timing kami dtg hahahhha so tanak le sesia balik gitu ajekan... huhuhuhu... lepas sejam acara bunga2.. kami turun jenjln kt area bawah laks... amik gambo view... gatal2 masa tunggu bus.. huhuhu sejuk toksah ckp leee temah berdua.. tinggal tk mati beku aje kt atas tu hahahaa


ok test tarik bunga.. (mcm cabut keladi)

cubaan kali keberapa ntah (bila dh bengkok bunga aku soh faten aje yg cabut) hua hua hua

ya rabbbbi payah weh!

dpt satu bangga nk mampos hahahhaa

acara posing bermulaaaaaa


to be continued

6 comments:

Anonymous said...

happy besdey ..sorry lmbat wish!
ako minggu ni baru masuk opis
minggu lepas p kursus 3 hari
apa hadiah special ko dapat hiks

ina

Ayu RMS said...

tu munge carla lily hahhaaha

Anonymous said...

cantik bunga tu..
model pun cantik dan mantainnnnn
hehehehe
ini blog ako http://azrinazz.blogspot.com

Zara said...

Huhuhu..1st of all, minta ampun and maaf lupa wish ko...ko pun taukan..aku ber"honeymoon"...tu yang lupa kat ko tu...hehehehe..anyway, HAPPY BELATED BESDAY FROM MALAYSIAAAAA...luv u & take care!

Zara said...

beb..beb..kuruih giler ko beb..aku yang dok bertambah temban nieeee...jelosnya...si 'dia' pun dah dok complaint aku nie..venci tau..

Ayu RMS said...

thank u thank u.. name jek kawan baik .. ko org paling last wish tau zara hahahahah.. takpe i paham hahahahhaa

kuruih ka?? sama jek aku rasa.. tgk baju nama ko lagi tauuuu

btw jgn sampai dia kata peluk gundi beras udah! wkakakakkaka