Friday, 28 December 2007

end of 2007

my 2007 story..

january
full of happiness... bulan ni went to westin hotel.. dpt 1st prize cuban independant day..

feb..
bday ....

mac
HOMC.. normal life

april
HOMC... makan nasi ayam kt umah.. pergi english course..

may
my bday.. dpt wish and hadiah.. tq tq:)

june
dpt offer posting.. GCB...

july...
life mcm biasa cuma mental tk berapa ok... pwtc

august..
went to europe

sept..
puasa.. boring tk ada chef ajar masak... also dh tk de kawan pegi pasar..

oct..
raya.. nothing special.. balik kg...

nov..
life yg biasa2 juga.. dpt panggilan posting...

dec..
confirmation posting.. TAIPEI!

i feel empty

petang tadi dpt call ... mulanya aku tgh tertekan jap tp bila dengar suara kak mus terus telan suma rasa mcm asic nitrik plak... sabar ajalah hahahhaa .. she's excited with my posting and dh tk sabar nk lawat aku nanti... we talk and share our story like before.. dia sabarkan aku pasal kes entry kt bawah tu... well kalau kt sini shes the one who understand more how i feel... tp bila dia dh jauh... tk jumpa lagi org yg faham bout my prob with this stupid bloody hell! erkk gila marah sorang2..

saturday 29 dec

monday 31st dec...smile again

hari ini tk ramai yg masuk kerja.. parking lot kosong.. my division also empty.. only me with my ambassador and my as... serupa dilanggar garuda pulak.. senyap sepi.. hp off.. apa nk jadi, jadilah.. its my life! mulai harini aku kene cekal.. i said no.. NO! kalau perlu.. aku nk hempas telefon tu depan mata dia supaya dia faham dan mengerti.. aku tanak! enough and finish!

petang as usual bila masuk jam 5.. gatal aje tangan ni nk mendail... and now saya boleh tersenyum sampai esok pagi... cukuplah.. really appreciate that moment... bukan dipinta emas permata cuma kata2 yang boleh buatkan saya tersenyum penuh ceria... thanks.. hari ini cukup bermakna...:)

cool

just one reason! i hate u mangkuk!

hanya satu sebab! satu sahaja... buat aku bosan sgt duduk kt sini... dia ni tk paham ke buat2 tk faham ke.. atau mmg tuli ke??? i said i dont want.. i dont like.. i tanak... yenadeyyyyyy tk faham ke????? sabar aku ni menipis aje setiap hari... nak aku buat biadab bukan perangai aku bila bedepan dengan org tua.. nak2 lagi awak tu high level... tapi fahamlah... tolonglah... saya tanak.. saya tk berminat... susah sgt ke??? mana pegi ego awak as lelaki if i said.. i dont want! bodohla!
call my place.. aku suruh member angkat.. ohh boleh pulak buat2 tk dengar.. putus2 konon.. then call my hp.. nk je aku baling hp tu bagi bekecai! and now aku dh off.. melalak la ko sorang2 .. gila! kerana dia aku buat interview sikit dgn beberapa org kawan2 lelaki aku.. masa bila diaorg fed up ngan gurl yang diaorg minat.. ajak keluar tanak keluar.. berapa kali ajak? ni dh 80kali kot.. takde pun muka fed up.. meroyan lagi ada.. and one more thing.. lupa ke status aku apa??? mangkuklahhhhhhhhh

Thursday, 27 December 2007

my adam...

so proud with my adam... his pmr result amat membanggakan.. wpun tk pecah record mak dia at least record maksu dia lebur hahahahahaa adam agak frust coz target nk masuk rmc.. but my dear.. its ok.. with this kind of result.. i think u can have bright future.. congratulations...

this pic taken at langkawi airport.. balik raya both of us huhuhu



london trip

in front of harrods before i broke myself inside huhuhuhu
the view of belgrave square

hyde park garden


hyde park garden lagi..

Wednesday, 26 December 2007

tonight

menantikan masa untuk terbang ke taipei..

Start Again

my 2nd blog...

future house in taipei

got email from kak jah.. and this is the picture of my future house... yang bakal bertukar wajah.. surelah!


the balcony.. nice view.. living hall.. nampak besar.. emm kalini nk test modern sofa yg gedabak

dining.. hurmm byk nk kene ubahni.. no more glass table.. but nk try kopitiam lakss

konsol kak jah.. nampak gaya kene bawaklah my rod iron konsol..